Nu kan du stille op til AkademikerPensions bestyrelse.

I AkademikerPension har vi et stærkt medlemsdemokrati, og nu har du mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Sammen med de knap 160.000 øvrige medlemmer kan du melde dit kandidatur, og vi har hele tre pladser, som skal besættes for en fireårig periode.

Du kan stille op i perioden 20. september til og med 1. november kl. 12.00.

Sådan stiller du op

Vil du stille op som kandidat, skal du oprette en profil i vores kandidatmodul.

Her skal du skrive lidt om dig selv, hvad du står for, og hvorfor du gerne vil stille op.

For at stille op skal du have en suppleant, og I skal begge være myndige og medlemmer af AkademikerPension. I skal opfylde Finanstilsynets krav om hæderlighed og egnethed – også kaldet Fit and proper.

Du skal derudover have mindst 25 andre medlemmer til at anbefale dig – også kaldet stillere.

Du kan finde flere detaljer om valget, bestyrelsens arbejde, og hvad der kræves af dig som bestyrelsesmedlem ved at følge linket herunder.

"Jeg håber, at du vil overveje at stille op. Det er et stort ansvar, men også både et spændende og vigtigt stykke arbejde" Janne Gleerup, forkvinde i AkademikerPensions bestyrelse

Sådan foregår selve valget

Selve afstemningen foregår elektronisk fra den 16. november til den 12. december kl. 18.00.

Medlemmer får brev i e-Boks med et stemmelink og kan afgive tre stemmer. De tre kandidater med flest stemmer vinder og tiltræder som bestyrelsesmedlemmer den 2. januar 2024. 

Webinar om arbejdet i bestyrelsen

Kom til webinar den 3. oktober kl. 17.00 og hør om det kommende bestyrelsesvalg.
Forkvinde, Janne Gleerup, vil sammen med næstformand, Tobias Bornakke, fortælle om arbejdet i AkademikerPensions bestyrelse, og hvad der kræves af dig som bestyrelsesmedlem.

Du skal registrere dig for at kunne deltage i webinaret.

AkademikerPension til Microsoft: Hvor betaler I skat?

Endnu engang forsøger vi at få et af verdens største tech-selskaber til at være transparent omkring dets skatterapportering.

Billede af afkast grafer

Flotte historiske afkast netop offentliggjort

Tallene viser med al tydelighed, at vores medlemmer de sidste 10 år har fået nogle af branchens bedste afkast. Men vi hviler ikke på laurbærrene, og et svagt 2022 har vist, at der er behov for en ny tilgang.

Slides fra webinar om vores nye produkt Alfa

Her kan du se slides fra webinaret tirsdag den 28. november.