Billede af AkademikerPension

A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Afkast og ansvarlighed
går hånd i hånd

Firmapension med unikke fordele

Med en firmapension kan hele virksomheden få samme ordning, og alle medarbejdere få samme unikke fordele. En firmapension er en skræddersyet ordning for virksomhed og medarbejdere, og inkluderer en række services, der matcher virksomhedens behov.

AkademikerPension ekskluderer Kina

Som det første pensionsselskab herhjemme ekskluderer AkademikerPension nu Kina fra investeringsuniverset. Statsobligationer og aktier for tæt ved 400 millioner kroner skal nu sælges fra og investeres andre steder.

Billede af Jens Munch Holst

140.000 akademikere er stærkere sammen end hver for sig

AkademikerPension tilbyder et af de stærkeste værditilbud i pensionsbranchen, og det er til en pris, der svarer til de faktiske omkostninger. Det er nemlig dig og de 140.000 øvrige medlemmer, der ejer AkademikerPension. Så alt overskud tilfalder jer.

Seneste nyheder

Rekordmange spørgsmål til årets generalforsamling

Lørdagens elektroniske generalforsamling blev en kæmpe succes i forhold til deltagelse og spørgelyst.

Billede af AkademikerPension

Pensionsoversigt 2020

Nu kan du logge ind på selvbetjeningen og se din årlige pensionsoversigt.

Ny rapport om ansvarlige investeringer

I 2020 gav vores grønne investeringer et afkast på 24 procent. Det kan du læse om i vores nye ansvarlighedsrapport.

Billede af bestyrelsesformand Egon Kristensen

Få alt at vide om bestyrelsens arbejde

Der er 10 medlemmer i AkademikerPensions bestyrelse. Bestyrelsen er sammensat af valgte og udpegede medlemmer, som årligt holder en række møder. Som medlem er du med til at vælge bestyrelsen på den årlige generalforsamling.