Hurtig hjælp til dig og dine kolleger

Som tillidsrepræsentant er du en vigtig medspiller, som dine kollegaer kan gå til, når det gælder arbejdsrelaterede forhold.

Din rolle er betydningsfuld, for du kan hjælpe dine kollegaer med at forstå deres pension og forsikringer – to emner, som mange synes er svære eller uoverskuelige at sætte sig ind i.  

På denne side kan du nemt og hurtigt finde information om de vigtigste emner omkring vores forsikringer og pension.

Dermed kan du bedst støtte dine kollegaer, hvis de har spørgsmål om alt fra sygdom til jobskifte.

Kenneth er din kontaktperson

Vores markeds- og kundechef, Kenneth Petersen, er din kontaktperson i AkademikerPension.

Du kan altid kontakte Kenneth, hvis du har spørgsmål, brug for information eller vil bestille flere materialer.

Ring til Kenneth på +45 21 492 161 eller send ham en e-mail.

Emner, du kan få spørgsmål om

Dine kolleger kan have mange spørgsmål til pension.

For at hjælpe dig bedste muligt med at hjælpe din kolleger, har vi herunder samlet de emner, du som tillidsrepræsentant oftest kan blive spurgt ind til.

Du kan opleve, at dine kollegaer kommer til dig, når de oplever forskellige livsændringer – store som små. Måske skal din kollega giftes, have et barn, skilles eller mister evnen til at arbejde.

Hvis en af dine kollegaer bliver syg i kortere eller længere tid, indeholder pensionsordningen forsikringer, som kan sikre din kollega økonomisk under sygdom.

Hvis dine kollegaer gerne vil vide mere om deres pensionsordning og de muligheder, der er for at tilpasse den, bør de starte her.

Dine kollegaer er dækket af en række forsikringer i tilfælde af nedsat erhvervsevne, død og sygdom. Det er vigtigt at tilpasse forsikringerne, så de passer til ens livssituation.

Dine kollegaer er dækket af vores sundhedsordning. De har blandt andet adgang til online lægehjælp og forskellige fysiske samt psykiske behandlinger.

Hvis dine kollegaer er interesseret i at vide mere om, hvordan vi investerer deres pensionsmilliarder, kan de læse mere her.

Dine kolleger kan altid få individuel rådgivning over telefonen, og der er også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular.

Vil I have besøg af en pensionsrådgiver på arbejdspladsen?

Vi kommer gerne ud til jer, hvis I samler en flok kollegaer, som vil vide mere om sundhedsordning, forsikringer og pension.

Vi tilpasser informationsmøderne til jeres behov.

Skriv eller ring til Kenneth Petersen for at høre mere om mulighederne.

Bestil flere materialer

Du har som tillidsrepræsentant modtaget et TR-kit med forskellige materialer – lige fra flyers og foldere til postkort.

Hvis du har brug for flere af disse eller ikke har modtaget din TR-pakke, kan du altid henvende dig til Kenneth Petersen, der er markeds- og kundechef i AkademikerPension. Du finder hans kontaktinformation længere oppe på denne side.

Du kan downloade TR-kittet i digital form.