Vores webinarer i 2024

Vi afholder løbende webinarer for dig, der har din pensionsopsparing i AkademikerPension.

  • Dilemma: Skal vi investere i våben?
  • Giv din pension et eftersyn: Sparer du nok op?
  • Kvinder sparer mindre op end mænd – hvad kan du selv gøre?

Vores webinarer er designet til at klæde dig på til at få det bedste ud af din pensionsordning, så den passer til dig og dit liv, og til at forstå de dilemmaer, vi står med, når vi investerer dine pensionsmidler.

Vi håber, du har lyst til at deltage i et eller flere af vores webinarer. De varer cirka en time hver gang, og der er altid mulighed for at stille spørgsmål.

Se herunder, hvilke webinarer vi afholder i resten af 2024. Tilmelding er åben.

Kommende webinarer

Dilemma: Skal vi investere i våben?

Onsdag den 4. september kl. 16.00-17.00

Skal vi som pensionskasse investere flere penge i våben? Færre? Eller slet ikke? Specielt krigen i Ukraine har fået dilemmaet om våbeninvesteringer frem i samfundsdebatten.

Vi fortæller om, hvordan vi forholder os til dilemmaet, og der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål til, hvordan vi generelt arbejder med at håndtere dilemmaer.

På dette webinar er vores administrerende direktør, Jens Munch Holst, oplægsholder.

Giv din pensionsordning et eftersyn: Sparer du nok op?

Tirsdag den 29. oktober kl. 16.00-17.00

Der kan være mange tusinde kroner på spil, hvis din pensionsordning ikke er indstillet korrekt eller ikke passer til din livssituation. Derfor bør du jævnligt tjekke, om din pensionsordning passer til der, hvor du er i dit liv.

Heldigvis er det både nemt og hurtigt at klare.

På dette webinar gennemgår vores pensionsrådgiver, Kristian Nørgaard, de vigtigste dele i din pensionsordning - herunder pensionsdelen og forsikringsdelen.

Samtidig får du at vide, hvordan du kan tilpasse din ordning, så den passer til netop dig og dit liv.

Webinaret er forbeholdt Alfa-medlemmer.

Kvinder sparer for lidt op til pension – hvad kan du selv gøre?

Torsdag den 28. november kl. 16.00-17.00

Lige nu er den gennemsnitlige pensionsopsparing for 50-59-årige kvinder ni procent lavere, end den opsparing mænd i samme alder har. Det skyldes, at kvinder i gennemsnit sparer mindre op end mænd.

Men hvad kan du gøre, og hvad skal du være særligt opmærksom på i din økonomi, så du ikke går på pension med langt færre penge, end du regnede med?

På dette webinar bliver du klogere på din egen pension, og du får tips og gode råd til både pensionsdelen og forsikringsdelen.

Vores pensionsrådgiver, Kristian Nørgaard, er oplægsholder på webinaret.

Tidligere webinarer