Vi står til rådighed

Som et ansvarligt pensionsselskab ønsker vi åbenhed om vores aktiviteter. Det gælder selvfølgelig også i forhold til pressen.

Vi bestræber os på at besvare pressehenvendelser hurtigst muligt.

Om AkademikerPension

AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for mere end 170.000 akademikere. Fra 2009 til 2023 har vores medlemmer fået et gennemsnitligt årligt afkast på 7,7 procent. Det er blandt de bedste afkast i pensionsbranchen.

AkademikerPension forvalter 145 milliarder kroner på vegne af vores medlemmer, og vores vision er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag. Derfor understøtter vores investeringspolitik blandt andet den globale klimaaftales målsætning om maksimalt 1,5 graders global opvarmning.

Jakob Lyders Tarpgaard

Presseansvarlig og journalist

jlt@akademikerpension.dk

+45 60 847 090

Christina Dorff

Chef for Kommunikation & Presse

cdo@akademikerpension.dk

+45 24 948 270

Logopakke og pressebilleder

Download billedpakker med pressfotos af vores to direktører. Pakkerne indeholder udvalgte billeder i formatet JPG i både høj- og bredformat. Logopakken indeholder vores logo i farve, sort og hvid i formatet PNG.

Hvis du har brug for billeder i højere opløsning eller vores logo i andre formater, er du velkommen til at kontakte os.

Jens Munch Holst

Administrerende direktør i AkademikerPension
Billede af Anders Schelde

Anders Schelde

Investeringsdirektør i AkademikerPension
Deutche Bank

Vores investeringer (beholdning)

På siderne herunder kan du se alle vores investeringer, og hvordan de er fordelt. Her finder du blandt andet de selskaber, vi er investeret i. Ligesom du kan se, hvor stort et beløb, vi har investeret i dem.

Rapporter og publikationer

I AkademikerPension udgiver vi løbende diverse rapporter, magasiner og andre udgivelser. Det er alt lige fra vores medlemsmagasin Apropos til rapporter om ansvarlige investeringer.