Den Gamle Pensionsordning er en pensionsordning, hvor din opsparing bliver forrentet med gennemsnitsrente.

Omfattede medlemmer

Vær opmærksom på, at vi ikke længere tilbyder Den Gamle Pensionsordning.

Du har derfor kun ordningen, hvis du er blevet medlem af AkademikerPension til og med den 31. december 2007 og ikke har valgt at overgå til Den Fleksible Pensionsordning med gennemsnitsrente.

Opsparing

Du sparer som udgangspunkt kun op på en livsvarig pension, når du har Den Gamle Pensionsordning, og indbetaler derfor ikke til en ratepension eller aldersopsparing, medmindre din ordning giver dig mulighed for det og du aktivt har tilvalgt det.

Du kan til enhver tid se, hvor meget din pensionsopsparing er forrentet med, på din personlige side.

Forsikringer

Dine forsikringer og deres dækning afhænger af, hvornår du er blevet medlem af AkademikerPension, og om du på et tidspunkt har tilpasset dem. Du kan til enhver tid se dine forsikringer på din personlige side. Ønsker du at tilpasse dine forsikringer, skal du kontakte os.

Rådgivning m.m.

Rådgivning

På din personlige side kan du se alle detaljer om din opsparing og forsikringer hos os. Men har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores rådgivere. De sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål samt gode råd og anbefalinger til, hvordan du får mest mulig ud af din pensionsopsparing hos os.

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Hvis du ønsker at vide, hvordan vi fremmer miljømæssige og sociale karakteristika i Den Fleksible Pensionsordning med gennemsnitsrente, kan du læse produktbladet for pensionsproduktet.