A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Billede af rådgiver

Sparer du nok op?

Når du indbetaler som del af din overenskomst, bliver op til 18,4 procent af din løn sat ind på din pensionsopsparing. Din arbejdsgiver betaler to tredjedele, mens du selv betaler den sidste tredjedel.

Indbetal ekstra til din pension

Du har altid mulighed for at indbetale ekstra til din pensionsordning. Det kan være med til at gøre det sidste i forhold til at give dig den pension, du går og drømmer om.

Samtidig kan du trække din ekstra indbetaling fra i skat.

Vores produkter

Som udgangspunkt lander din pensionsindbetaling på en livsvarig pension, men du kan spare op til din pension på forskellige måder.

Pension er mere end bare en opsparing

Din pensionsordning handler om mere end at spare op til livet som pensionist. Det er også din sikring nu og her, hvis uheldet skulle være ude. Når du bliver optaget i AkademikerPension, får du som udgangspunkt en række dækninger, der skal sikre dine nærmeste pårørende.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.