Vibeke Aagaard er ny medlemschef i MP Pension og skal stå i spidsen for de produkter og den service, som MP tilbyder de 140.000 medlemmer. 

På ansættelseskontrakten står der MP Pension, men fra 1. september skifter pensionskassen navn og bliver til AkademikerPension. 

"Jeg glæder mig til, at være med til at forme AkademikerPension henover de kommende år. Det bliver en både udfordrende og spændende rejse, hvor jeg kan få alle mine kompetencer i spil", siger Vibeke Aagaard, der kommer fra en stilling som Associate Partner i Ernest & Young (EY).

Hos EY har Vibeke været leder af enheden Financial Service og Risk Management, der tæller 50 medarbejdere, og hun har arbejdet med at udvikle EY’s forretning i forhold til forsikringsindustrien i Danmark. Tidligere har Vibeke Aagaard været 5 år i Finanstilsynet som konsulent og 14 år i PKA, hvor hun dels havde ansvaret for Medlemsservice, dels fungerede som ansvarshavende aktuar.

Vibeke Aagaard er 51 år, bor i København, gift og mor til tre egne børn og har også tre bonusbørn. 

Billede af gymnasielærer

Modsvar til kritisk indlæg i Berlingske

Indlægget fra avisens erhvervsredaktør er desværre fyldt med faktuelle fejl.

Mærsk skib

Vi beder (igen) Mærsk om mere åbenhed

Ligesom sidste år beder vi selskabet om at øge transparensen omkring arbejdet med menneskerettigheder.

Se det store overblik: Sådan stemte vi i 2023

I arbejdet på at hjemtage gode, langsigtede afkast til vores medlemmer forsøger vi at bedrive aktivt ejerskab, som både indeholder dialog, aktionærforslag og eksklusioner samt masser af imod-stemmer på generalforsamlinger.