A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Pension er mere end bare en opsparing

Din pensionsordning handler om mere end at spare op til livet som pensionist. Det er også din sikring nu og her, hvis uheldet skulle være ude. Når du bliver optaget i AkademikerPension, får du som udgangspunkt en række dækninger, der skal sikre dine nærmeste pårørende.

Juster pensionen, når livet ændrer sig

Det er vigtigt at holde øje med, om din pension passer til netop der, hvor du er i livet. Hvis du justerer i tide, kan du øge din opsparing.

Fra du får dit første job, til du går på pension, sker der typisk store ting i livet, der kalder på, at du får tjekket din pension. For der kan være mange penge at tjene, hvis du løbende tilpasser din pensionsordning, så den passer til netop dit liv.

Forsikringer i AkademikerPension

Billede af Kørestol

Invalidepension

Invalidepension er en forsikring, der bliver udbetalt hver måned, hvis du ikke længere kan arbejde inden for dit fag. Det vil sige, at du ikke behøver at have mistet din erhvervsevne i ethvert erhverv før udbetaling.

Billede af Børn Leger Med Bold

Børnepension

Med en børnepension kan du sikre din familie økonomisk, hvis du ikke længere kan arbejde eller dør. Hvis du ikke har børn, kan du vælge at tilpasse denne forsikring og minimere din indbetaling til børnepension og i stedet få mere ind på din opsparing.

Ægtefællepension

Ægtefællepension kan sikre, at din ægtefælle eller samlever kan blive boende i jeres hjem og opretholde samme levestandard, når du dør. Hvis du ikke er gift eller har en samlever, kan du vælge at fravælge din ægtefællepension.

Gruppeforsikring

Hvis du indbetaler fast pensionsbidrag hver måned, er du omfattet af gruppeforsikringen. Den sikrer dig udbetaling i form af en sum, hvis du får en kritisk sygdom, bliver invalid eller dør. Summens størrelse afhænger af din alder.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.