A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Pension giver dig tryghed hele livet

En pensionsordning består af både forsikringer her og nu, hvis du bliver syg eller dør, og en opsparing til den dag, du går på pension. Derfor bør du løbende holde øje med, om din ordning passer til netop der, hvor du er i livet.

Der kan nemlig være mange penge at tjene, hvis du løbende tilpasser din pensionsordning, så den passer til netop dit liv.

Livssituationer

Få overblik over din pension

Vi har gjort det let for dig at se, hvordan din pension er skruet sammen. Få et overblik over din opsparing og dine nuværende forsikringer ved at logge ind på din personlige side.

Opsparing

I AkademikerPension indbetaler som udgangspunkt til en livsvarig pension, men du har mulighed for at betale en tredjedel af din opsparing til en ratepension.

Forsikring

Som en del af din pension har du en række forsikringer, der sikrer dig og din familie her og nu, hvis du bliver syg eller dør.