A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

I AkademikerPension er rådgivning altid gratis og sker sammen med dygtige rådgivere - uanset om det foregår virtuelt eller til et fysisk møde.

Vidste du, at du rent faktisk selv kan få styr på det meste via vores selvbetjeningsunivers?
Med vores selvbetjeningsløsninger kan du blandt andet:

  • Indbetale ekstra til din pension.
  • Tilpasse dine forsikringer.
  • Tage stilling til, hvem der skal arve din pension.
  • Se, om du sparer nok op.

Book et personligt møde

Vi tilbyder alle medlemmer muligheden for at mødes med en rådgiver - enten fysisk eller over telefon. På mødet kan du sammen med din pensionsrådgiver gennemgå din pensionsordning og få svar på alle de spørgsmål, du har. Er der brug for at se konkrete beregninger i løbet af samtalen, kan din rådgiver vise dem med det samme.

Fællesmøder om pension

På grund af coronapandemien afholder vi lige nu fællesmøder som webinarer.

Ring til en rådgiver

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til vores rådgivere, hvis du har et specifikt spørgsmål eller bare har brug for at blive guidet godt på vej.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.