A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Betaler du til noget, du ikke har brug for?

For dig er pension måske noget, du først har tænkt dig at forholde dig til, når du en dag beslutter dig for at forlade arbejdsmarkedet. Men pension er faktisk mere end opsparing til din alderdom. Din pensionsordning er allerede i dag med til at sikre både dig og din familie, hvis du bliver syg eller dør.

Hvis du ikke har en partner eller børn, så bør du justere din pension, så du ikke betaler til noget, du ikke har brug for.


Tjek din pension hvert 2. år

Fra du får dit første job, til du går på pension, sker der typisk store ting i livet, der kalder på, at du får tjekket din pension. Husk derfor at give din pension et servicetjek, hvis du bliver gift, får børn, køber bolig, bliver skilt eller skifter job.

Det er vigtigt, at du holder øje med, om din pension passer til netop dig. Hvis du husker at justere i tide, har det stor betydning for, hvor mange penge du har på din pensionsopsparing.

Herunder kan du læse mere om de vigtigste tidspunkter i dit liv, hvor det kan være en rigtig god idé at give pensionen et tjek.

Tjek din pension

I vores selvbetjeningsunivers får du hurtigt overblik over dine nuværende forsikringer. Hvis du har brug for at tilpasse din pension og forsikringer, så ring til vores rådgivere på 39 150 150.

Billede af Børn Leger Med Bold

Du får dit første barn

Billede af Brudebuket

Du får en partner

Billede af Hænder Der Skriver På Papir

Du skal skilles

Billede af Ungt Par Under Flytning Med Bærbar

Du køber bolig

Billede af Mand Med Kaffe Og Avis

Du skifter job

Billede af Stetoskop På Bord

Du bliver syg

Ved du, om du sparer nok op?

Pensionister i AkademikerPension skal leve af deres pension i mere end 20 år.

Vi har derfor udviklet et opsparingstal, der viser dig, hvor meget du over en periode på 20 år kan forvente at få udbetalt i pension i forhold til den løn, du får i dag.

Penge på kontoen, hvis du bliver syg

Som medlem i AkademikerPension er du forsikret, hvis du pludselig ikke længere kan arbejde. Hos os er du sikret med det, vi kalder faginvaliditet. Det betyder, at vi udelukkende kigger på, om du er i stand til at arbejde inden for det fag, du er uddannet til. Er du ikke det, kan du få penge på kontoen hver måned i form af en invalidepension.

Hvis du vil tilpasse din invalidepension, skal du kontakte en rådgiver på 39 150 150.

Sådan investerer vi din pension

Vores investeringer tager hensyn til klima, miljø og meget andet samtidig med, at vi stiler mod det bedste afkast i branchen.