A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Få overblik og spar penge på administration

Med pension stående i flere forskellige selskaber kan det være svært at overskue, hvor mange penge, der egentlig er til livet som pensionist. På pensionsinfo.dk kan du se, hvilke selskaber du har pension stående hos.

Hvis du gerne vil have et bedre overblik over din samlede pension, kan du med fordel vælge at samle dine pensioner hos os og samtidig spare penge på administrationsomkostninger

Omkostninger ved overførsel af pension

Sker overførslen i forbindelse med et jobskifte, vil der som udgangspunkt ikke være nogen omkostninger forbundet med overførsel. Det pensionsselskab, du overfører fra, kan dog kræve et gebyr.

Hvis overførsel sker uden for Jobskifteaftalens vilkår, kan du risikere at skulle betale en administrationsomkostning, svarende til en procentdel af den overførte værdi. Det selskab, der overføres fra, vil typisk også kræve et gebyr i forbindelse med overførslen.

Jobskifteaftalen

Aftalen giver mulighed for at flytte pensionsordninger, uden at man skal afgive nye helbredsoplysninger og uden store omkostninger. 

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.