A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Din pensionsordning er ikke kun en opsparing til din tid som pensionist. Din pension består også af forsikringer, der dækker dig og din familie, hvis uheldet er ude.

Pension er også forsikring

Det er vigtigt for os at sikre, at alle vores medlemmer får et trygt liv. Derfor hjælper vi med at skræddersy pension og forsikringer, så det passer til den enkeltes behov. Hvis du har børn, tilbyder vi en børnepension. Hvis du er gift eller har en samlever, tilbyder vi at sikre ægtefælle eller samlever økonomisk.

På den måde behøver familien ikke gå fra hus og hjem, hvis uheldet er ude. Hvis du ikke længere kan arbejde helt eller delvist inden for dit fag, står vi også klar med en invalidepension.

Se dine forsikringer

I vores selvbetjeningsunivers kan du hurtigt få et overblik over dine nuværende forsikringer og se, om du er dækket godt nok i forhold til dit liv.

Billede af Kørestol

Invalidepension

Invalidepension er en forsikring, der bliver udbetalt hver måned, hvis du ikke længere kan arbejde inden for dit fag.

Billede af Børn Leger Med Bold

Børnepension

Med en børnepension kan du sikre din familie økonomisk, hvis du ikke længere kan arbejde eller dør.

Ægtefællepension

Ægtefællepension kan sikre, at din ægtefælle eller samlever kan blive boende i jeres hjem og opretholde samme levestandard, når du dør.

Gruppeforsikring

Hvis du indbetaler fast pensionsbidrag hver måned, er du omfattet af gruppeforsikringen. Den sikrer dig udbetaling i form af en sum, hvis du får en kritisk sygdom, bliver invalid eller dør. Summens størrelse afhænger af din alder.