A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!.

Bag et stærkt pensionsfællesskab står tre stærkere faglige organisationer

AkademikerPension blev grundlagt 1. maj 1960 som resultat af en aftale mellem den danske regering og Dansk Psykolog Forening, Gymnasieskolernes Lærerforening og DM.

Meget er løbet gennem åen siden da, og den faglige trekløver står nu stærkere sammen end nogensinde. I dag arbejder AkademikerPension tæt sammen med det faglige bagland for at påvirke samfundspolitikken og sikre vores medlemmer de bedste vilkår for deres pension - både nu og i fremtiden.

Det er også det stærke fagligt bagland, der er med til at AkademikerPension i dag også har overskud til et tage samfundsansvar og sikre, at afkast og ansvarlighed går hånd i hånd.

Vores faglige bagland

En del af bestyrelsen

I AkademikerPension er tre af bestyrelsens medlemmer direkte udpeget af henholdsvis DM, Dansk Psykolog Forening og Gymnasieskolernes Lærerforening.

På den måde styrker vi fortsat det tætte samarbejde med det faglige bagland og sikrer, at alle medlemmer bliver varetaget.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.