A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Er du vild med skat?

Vi søger en ny kollega med interesse for skattemæssige problemstillinger, der har lyst til at opbygge vores skattefunktion.

Du får en bred opgaveportefølje og kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Håndtering af operationelle skatteopgaver, herunder beregning og indberetning af PAL, selskabsskatter og moms
  • Implementering af ny lovgivning på skatte-og afgiftsområdet, herunder udarbejdelse af retningslinjer og håndtering af den skattemæssige administration
  • Udarbejdelse og implementering af skattepolitik
  • Udenlandske selvangivelser, DAC6-indberetning i samarbejde med eksterne rådgivere og vores compliancefunktion
  • Skattemæssig due diligence ved nye (unoterede) investeringer i samarbejde med eksterne rådgivere

Om dig
Vi lægger vægt på, du har stærke samarbejdsevner og er god til at drive processer. Du bliver motiveret af udfordrende problemstillinger og har forståelse for samspillet mellem en økonomiafdeling og et investeringsområde. Som person er du udstyret med en stærk kommerciel forståelse. Det er også vigtigt med en positiv indstilling til nye arbejdsopgaver, da skatteområdet er under udvikling.

Din baggrund

  • Du har en baggrund som for eksempel cand.merc.aud., eller cand.jur., cand.merc. og mindst fire års erfaring fra en lignende stilling eller som konsulent
  • Du kan evaluere og omsætte skattemæssige problemstillinger til handling – baseret på en solid analyse
  • Som projektleder tager du ejerskab for eksekvering og er ikke bange for at løse opgaver, som kræver en ekstra indsats
  • Du har erfaring med at forhandle med interessenter på alle niveauer og besidder stærke skriftlige og mundtlige engelskkundskaber

Det kan du se frem til
Som vores nye kollega kan du se frem til et job med både ansvar og frihed til at planlægge og påvirke dine arbejdsopgaver. AkademikerPension er kendetegnet ved et resultatorienteret miljø med høj faglighed og et kontinuerligt fokus på at skabe værdi for vores 150.000 medlemmer. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og ønsker at fremme en arbejdskultur, hvor vi løfter i flok og stræber efter at være de bedste i branchen.

Ansøgning og samtaler
Vi håber, du har lyst til at blive en del af vores team. Send din ansøgning hurtigst via akademikerpension.dk. Har du spørgsmål så kontakt regnskabschef Filip Mickelsen på tlf. 3093 5509.

Om AkademikerPension
AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for 150.000 akademikere. Vores vision er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag, og vi har i de senere år været en stærk stemme i den offentlige debat om ansvarlige og klimavenlige investeringer. Fra 2009 til 2020 har vores medlemmer fået et gennemsnitligt afkast på 8,9 procent om året. Det er blandt de bedste afkast i pensionsbranchen.

AkademikerPension opfordrer alle, der matcher jobbeskrivelsen til at søge uagtet køn, alder, nationalitet, etnicitet eller andet. Kønsbalance og lige muligheder er kerneværdier for os, og vi har fokus på at sammensætte det helt rigtige team, som i kraft af diversitet og faglige kompetencer kan løse opgaven.

Du kan læse, hvordan vi behandler dine persondata på akademikerpension.dk/privatlivspolitik.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og CV, så ser vi, om du måske er vores nye kollega.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.