A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Tænker du på brugerne først, og har du lyst til at blive en vigtig medspiller i et team, der supporterer 120 brugere? Så er det dig, vi søger.

Arbejdsopgaver
Som vores nye kollega kommer du til at løse opgaver, der favner bredt inden for IT-support af vores nuværende løsninger, herunder:

 • Office 365 og generel brugeradministration
 • Konfiguration og opsætning af udstyr på Windows 10 og iPhones
 • Almindeligt drift og vedligehold af lokalt placeret IT udstyr
 • Vedligeholdelse af dokumentation og brugervejledninger

Deltagelse i projekter for implementering og optimering af løsninger bliver også en del af din hverdag.

Faglige kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du:

 • har et bredt kendskab til fejlfinding og support i et Windows-miljø – både on premise og cloud herunder, Windows 10, Office 365 og Endpoint Manager (Intune)
 • har en relevant baggrund som for eksempel IT-supporter, datatekniker og gerne mindst to års erfaring fra en lignende stilling
 • kommunikerer professionelt med vores brugere og er optaget af at give dem en god oplevelse.

Personlige egenskaber
Som person er du:

 • mødestabil, serviceminded og byder ind med forslag og løsninger
 • struktureret, arbejder selvstændigt og trives med brugerkontakt
 • én, der følger opgaver til dørs og får afsluttet dem til tiden
 • fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at få og dele viden
 • én, der har lyst til at skabe relationer på tværs af områder i huset
 • en holdspiller og kender værdien af at være en god kollega.

Om os
Vi er et team på 10 dedikerede kolleger, som servicerer AkademikerPensions cirka 120 brugere om alt, der vedrører infrastruktur, slutbrugere, enheder, support og IT-sikkerhed. Vi arbejder med Microsoft-løsninger og har planer om at flytte vores on-premise-løsninger til Office365 og Azure hen over de næste par år. 

Ansøgningsfrist og samtaler
Vi håber, du har lyst til at blive en del af vores team og glæder os til at læse din ansøgning via akademikerpension.dk/job. Vi indkalder løbende til samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå test i ansættelsesprocessen. Din løn bliver fastsat efter kvalifikationer. Vi har flere attraktive medarbejdertilbud som fri mobiltelefon, frokostordning, massage og personaleklub med sports- og kulturarrangementer.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-Chef, Charlotte Raahauge, cr@akademikerpension.dk

Kort om AkademikerPension
AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for godt 150.000 akademikere. Fra 2009 til 2020 har medlemmer i AkademikerPension fået et gennemsnitligt afkast på 8,9 procent om året. AkademikerPension forvalter knap 150 milliarder kroner, og vores vision er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag. Derfor understøtter vores investeringspolitik blandt andet den globale klimaaftales målsætning om maksimalt 1,5 graders global opvarmning. I AkademikerPension værdsætter vi diversitet og opfordrer alle, der matcher jobbeskrivelsen, til at søge uagtet køn, alder, nationalitet, etnicitet eller andet. Alle henvendelser behandles fortroligt. Her kan du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata: akademikerpension.dk/privatlivspolitik

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og CV, så ser vi, om du måske er vores nye kollega.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.