A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

AkademikerPension som arbejdsplads 

Vi har de seneste år været igennem en rivende udvikling og har sat medlemmerne i centrum for al udvikling, service og kommunikation. Vi er en uformel organisation, der har fokus på arbejdsglæde og samarbejde. Vi har altid tværfaglige projekter i gang og arbejder agilt med at udvikle de bedste løsninger til gavn for vores 150.000 medlemmer. 

Trivsel og sundhed 

I AkademikerPension går vi meget op i medarbejdernes trivsel og sundhed. Derfor tager vi hvert år temperaturen på trivslen – og den er rigtig god. 

Den gode trivsel afspejler sig også i det sociale liv i AkademikerPension med blandt andet to årlige fester og et personaleseminar, som alle medarbejdere deltager i. Vores fritidsforening, Sport & Kultur, tilbyder desuden en lang række kulturelle og sportslige arrangementer, hvor du også kan være sammen med dine kolleger. 

Vi har en fantastisk kantine med fastansatte kolleger, som hver dag tilbereder god, afvekslende og sund kost til frokost. Der er desuden adgang til frisk frugt hver dag.  

Udvikling 

AkademikerPension ser udvikling som en naturlig del af hverdagen; faktisk kan vi ikke forestille os, at vores medarbejdere ikke til stadighed udvikler sig. 

Udvikling kan ske på mange måder. Det kan for eksempel være kurser på handelsskoler, CBS eller Forsikringsakademiet – og gennem læring på jobbet og i pensionskassen bredere set. Vores succes forudsætter, at vi arbejder sammen, og derfor kommer du i kontakt med mange kolleger hver dag; kolleger, som du kan lære og lade dig inspirere af. 

Behovet for udvikling afdækkes ved din årlige udviklingssamtale – og løbende efter behov. Udviklingssamtalen binder din personlige udvikling sammen med AkademikerPensions strategi og forretningsudvikling.  

Løn, pensionsordning og medarbejdergoder 

Som ansat i AkademikerPension får du en attraktiv løn- og pensionsordning. Du får også en sundhedsforsikring, ulykkesforsikring og gruppelivsordning. Derudover er der flere medarbejdergoder som for eksempel massageordning, fri parkering, DSB Erhvervskort og diverse rabatordninger. Vi ligger i hjertet af Gentofte lige ved stationen. 

Job i AkademikerPension

Hos AkademikerPension er vi omkring 118 ansatte, som dækker mange forskellige funktioner og specialer. Fælles for os alle er en høj faglighed, som vi omsætter til tryghed for vores medlemmer.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.