Generalforsamlingen bliver transmitteret direkte via en elektronisk portal.

Du skal være logget ind på den elektroniske portal for at følge transmissionen og deltage på generalforsamlingen. Vi opfordrer til, at du i god tid inden generalforsamlingen sikrer dig, at din computer, tablet eller smartphone opfylder de tekniske krav.

Se videoen herunder, hvor vi forklarer, hvordan du stemmer og stiller spørgsmål, hvad enten du deltager fysisk eller online. 

Browsere på PC
Generalforsamlingsportalen fungerer i browserne Microsoft Edge, Chrome, Firefox og Opera.

Browsere på Apple-produkter
Generalforsamlingsportalen fungerer i de 4 nyeste hovedversioner af Safari-browseren på Mac, iPhone og iPad (Safari version 13, 14, 15 og 16). Hvis du har ældre Apple-udstyr, som muligvis ikke kan opdatere til en brugbar Safari-version, kan du installere en Chrome-browser og benytte denne. 

Internetforbindelse
Kvaliteten af transmissionen afhænger af din internetforbindelse. Du bør som minimum have en 5-10 Mbit/s forbindelse for at få en god streaming-oplevelse.

Behandling af personoplysninger
AkademikerPension er dataansvarlig, hvilket betyder, at AkademikerPension er ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Du kan læse mere om AkademikerPensions behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder her.

Hvis du har tekniske problemer før og under generalforsamlingen, skal du straks kontakte Euronext Securities på vp_vpinvestor@euronext.com eller tlf. 43 58 88 94