Hvis HC Andersen havde skrevet det her, ville han have skrevet "så store som Storebæltsbroen".

For sammen med PKA, PenSam, Lærernes Pension og norske Storebrand investerer vi små tre milliarder kroner i en tysk havvindmøllepark. Helt konkret sker investeringer gennem AIP, som er en dansk investeringsforvalter dedikeret til investering i energi og infrastruktur.

Parkens 64 vindmøller bliver hver især højere end pylonerne på Storebæltsbroen og kommer til at kunne levere strøm til mere end en million tyske husstande, når den efter planen står færdig i 2026.

"FN’s seneste klimarapport viser et enormt behov for en grøn omstilling. Derfor er jeg yderst tilfreds med, at AIP igen er med i en investering, der sikrer grøn strøm, og som matcher vores ansvarlighedspolitik", siger vores administrerende direktør, Jens Munch Holst

Læs meget mere om vores engagement i AIP her: https://akademikerpension.dk/nyheder/vi-skyder-milliarder-i-groent-samarbejde/ 

AkademikerPension til Microsoft: Hvor betaler I skat?

Endnu engang forsøger vi at få et af verdens største tech-selskaber til at være transparent omkring dets skatterapportering.

Billede af afkast grafer

Flotte historiske afkast netop offentliggjort

Tallene viser med al tydelighed, at vores medlemmer de sidste 10 år har fået nogle af branchens bedste afkast. Men vi hviler ikke på laurbærrene, og et svagt 2022 har vist, at der er behov for en ny tilgang.

Slides fra webinar om vores nye produkt Alfa

Her kan du se slides fra webinaret tirsdag den 28. november.