Hvis HC Andersen havde skrevet det her, ville han have skrevet "så store som Storebæltsbroen".

For sammen med PKA, PenSam, Lærernes Pension og norske Storebrand investerer vi små tre milliarder kroner i en tysk havvindmøllepark. Helt konkret sker investeringer gennem AIP, som er en dansk investeringsforvalter dedikeret til investering i energi og infrastruktur.

Parkens 64 vindmøller bliver hver især højere end pylonerne på Storebæltsbroen og kommer til at kunne levere strøm til mere end en million tyske husstande, når den efter planen står færdig i 2026.

"FN’s seneste klimarapport viser et enormt behov for en grøn omstilling. Derfor er jeg yderst tilfreds med, at AIP igen er med i en investering, der sikrer grøn strøm, og som matcher vores ansvarlighedspolitik", siger vores administrerende direktør, Jens Munch Holst

Læs meget mere om vores engagement i AIP her: https://akademikerpension.dk/nyheder/vi-skyder-milliarder-i-groent-samarbejde/ 

Vi tager en runde mere med Amazon

Selskabet skal dokumentere, at det respekterer de ansattes fagforeningsfrihed og ret til at indgå kollektive aftaler om løn og arbejdsvilkår.

Sådan stemte I til generalforsamlingen 2024

Der var livlig debat under årets generalforsamling, som blev afholdt lørdag den 6. april på Radisson Blue Scandinavia Hotel i Aarhus.

Modsvar til kritisk indlæg i Berlingske

Indlægget fra avisens erhvervsredaktør er desværre fyldt med faktuelle fejl.