Byggeriet kommer både medlemmer og borgere i Allerød til gavn.

Med stor uro på finansmarkederne er det vigtigt at sprede sine investeringer bredt ud.

Derfor har vi som tidligere fortalt lagt en ny ejendomsstrategi, der skal tilføje flere mursten til porteføljen på attraktive lokationer, hvilket generer en god og stabil lejeindtægt til din og de andre medlemmers pensionsopsparing.

Nyeste investering kommer samtidig også borgerne i Allerød til gode. De kan glæde sig til, at byens bymidte snart får tilføjet et område med nye boliger, hyggelig cafe og foreningslokaler. Et helt nyt område hvor de grønne oaser sammen med gå- og cykelsti skaber en forbindelse mellem områdets to skove.

Byrådet i Allerød Kommune vedtog torsdag i sidste uge købsaftalen, så projektet til cirka 300 millioner kroner nu bliver en realitet.

Bag projektet står AkademikerPension som bygherre og ejer, og visionen fra både byrådet og os er, at projektet omfavner byens historie, og at projektet bliver gennemført med et stort fokus på bæredygtighed, trivsel og grønne oaser, hvor arkitektur, materialer og klimaløsninger er nøje udvalgt.

"Vi er stolte over at skulle opføre et nyt byrum til borgerne i Allerød, der binder byen sammen med den omkringliggende natur"
Naturen ind i byen

Helt konkret bliver der opført tre ejendomme med cirka 100 lejligheder, en café, 800 m² offentlige lokaler og en P-kælder. Grundene ligger i et område, der af mange kendes under navnet “Allerød Kulturtorv”, og som ligger i smørhullet mellem byens S-togs-station, gågaden og Ravnsholt Skov. 

”Vi er stolte over at skulle opføre et nyt byrum til borgerne i Allerød, og vi gør det med den største intention om, at tilbyde borgerne et område, der binder byen sammen med den omkringliggende natur”, siger administrerende direktør i AkademikerPension, Jens Munch Holst.

”Samtidig er projektet som nævnt en del af vores ejendomsstrategi, hvor vi ønsker at sprede vores investeringer bredt ud, så vores medlemmer på lang sigt opnår gode og stabile afkast, fortsætter han.

Du kan læse meget om investeringen her.

Allerød Kulturtorv
Visualisering af det fremtidige Allerød Kulturtorv. FOTO: C.F. MØLLER ARCHITECTS / URBAN POWER

Medlemmer og lejligheder

Vi får en del henvendelser omkring muligheden for som medlem at få fat i de lejligheder, vi opfører/ejer.

Vi tilbyder ikke fortrinsret til medlemmer. Rent administrativt er det dyrt og meget tidskrævende. Lejlighederne bliver udlejet gennem de gængse udlejningsportaler, herunder blandt andet propstep.com, og det er her, du og andre skal henvende jer, hvis I ønsker at komme i betragtning til en lejlighed – og altså på samme vilkår som alle andre.