A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Generalforsamlingen bliver transmitteret direkte via en elektronisk portal. Du skal være logget ind på den elektroniske portal for at følge transmissionen og deltage på generalforsamlingen. Vi opfordrer til, at du i god tid inden generalforsamlingen sikrer dig, at din computer, tablet/iPad eller smartphone opfylder de tekniske krav.

Browsere på PC
Den elektroniske generalforsamling fungerer i browserne Microsoft Edge, Google Chrome og Firefox.

Browsere på Apple-produkter
Den elektroniske generalforsamling fungerer i de tre nyeste hoved-versioner af Safari-browseren på Mac, iPhone og iPad (Safari version 12, 13 og 14). Hvis du har ældre Apple-udstyr, kan det muligvis ikke opdatere til en brugbar Safari-version. I givet fald kan du installere en Google Chrome-browser og benytte denne.

Internetforbindelse
Kvaliteten af transmissionen afhænger af din internet-forbindelse. Du bør som minimum have en 5-10 Mbit/s forbindelse for at få en god streaming-oplevelse.

Behandling af personoplysninger
AkademikerPension er dataansvarlig, hvilket betyder, at AkademikerPension er ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Du kan læse mere om AkademikerPensions behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder her.


Hvis du har tekniske problemer før og under generalforsamlingen, skal du straks kontakte VP Services A/S på VGMmail@vp.dk eller tlf. 43 58 88 94.

Oplever du tekniske problemer?

Hvis du har tekniske problemer før og under generalforsamlingen, skal du straks sende en besked til VP Services A/S eller ringe på telefon 43 58 88 94.

Guides til den elektroniske generalforsamling

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.