Dansk Psykolog Forening inviterer til webinar om, hvordan du som selvstændig psykolog bliver leverandør til Ansvarlig Sundhedsordning gennem Behandlerbooking

Webinaret er den 25. januar kl. 17-19.

Den 1. november 2023 gik Ansvarlig Sundhedsordning i luften og Dansk Psykolog Forening har været involveret i udviklingen af sundhedsordningen. Den lever op til Dansk Psykolog Forenings faglige standarder for forsikringsdækkede psykologydelser.

Ansvarlig Sundhedsordning skal administreres gennem Tryg og Tryg Behandlerbooking. Behandlerbooking er en digital platform, som både medlemmer/kunder og leverandører, dvs. psykologer, skal benytte. Der er derfor ikke en healthcare-/netværksvirksomhed mellem forsikringsselskab og psykologer i ordningen.

Vil du være en del af Tryg Behandlerbooking?

Det bliver snart muligt for selvstændige psykologer at indgå en samarbejdsaftale med Tryg Behandlerbooking om at levere psykologydelser til AkademikerPensions Ansvarlig Sundhedsordning. En aftale med Tryg Behandlerbooking honoreres efter overenskomstlignende vilkår, og der afregnes efter hver konsultation.

Kom med til webinar

Dansk Psykolog Forening inviterer derfor til et webinar den 25. januar 2024, kl. 17–19. På webinaret får du information om den nye sundhedsordning og om, hvordan du kan blive leverandør af psykologydelser på Behandlerbooking.

På webinaret vil der være oplæg fra:

  • Dansk Psykolog Forening
  • AkademikerPension
  • Tryg Forsikring
  • IT-systemleverandørerne CGM, EG ClinicCare og Terapeutbooking.

Vi har valgt at udbyde informationsarrangementet som webinar for at nå ud til så mange selvstændige psykologer som muligt. Webinaret bliver optaget og efterfølgende lagt ud på Dansk Psykolog Forenings hjemmeside og andre kanaler. Af hensyn til GDPR og krav om samtykke, vil du som deltager ikke blive optaget, og alle spørgsmål skal under mødet stilles i chatten eller efter mødet pr. mail.

Tilmeld dig her

Guldmedalje

Flot anerkendelse: Guld til AkademikerPension

Vi er en af blot tre pensionskasser globalt, der bliver fremhævet som ”guldvinder” med hensyn til at handle i overensstemmelse med vores klimapolitikker.

Grønt stålværk

AkademikerPension med i milliardinvestering i udvikling af grønt stål

Sammen med tre andre danske pensionsselskaber skyder vi over to milliarder kroner i virksomheden H2 Green Steel, der er i færd med at opføre verdens første grønne stålværk i stor skala i Nordsverige.

Opdatering om selskaber forbundet med israelske bosættelser