Med vores investeringssamarbejde i Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) er AkademikerPension med i et stort og nyt havvindmølleprojekt ud for USA's østkyst.

Helt konkret har CIP sammen med Vineyard Offshore og Copenhagen Offshore Partnersvundet et udbud om at udvikle 1,3 GW havvind.

Projektet med navnet "Excelsior Wind" vil skabe tusindvis af arbejdspladser, forsyne mere end 700.000 hjem med strøm og undgå op til 1,1 millioner tons årligt i kulstofforurening, hvilket svarer til årligt at fjerne 225.000 biler fra vejene.

Helt konkret sker investeringen gennem CIP’s fond 4, hvor vi i AkademikerPension har givet tilsagn om i alt 670 millioner kroner til fonden.

"Afkast og ansvarlighed er en hjørnesten hos os, og denne investering passer lige ned i den sætning", fortæller vores administrerende direktør, Jens Munch Holst.

Læs meget mere om investeringssamarbejdet med CIP her: https://akademikerpension.dk/nyheder/akademikerpension-med-i-gigantisk-klimainvestering/ 

Vi tager en runde mere med Amazon

Selskabet skal dokumentere, at det respekterer de ansattes fagforeningsfrihed og ret til at indgå kollektive aftaler om løn og arbejdsvilkår.

Sådan stemte I til generalforsamlingen 2024

Der var livlig debat under årets generalforsamling, som blev afholdt lørdag den 6. april på Radisson Blue Scandinavia Hotel i Aarhus.

Modsvar til kritisk indlæg i Berlingske

Indlægget fra avisens erhvervsredaktør er desværre fyldt med faktuelle fejl.