AkademikerPension kan nu høste en del af de økonomiske frugter, som blev sået i slutningen af 2019. Her indgik vi sammen med SamPension en aftale om at investere et større trecifret millionbeløb i Bellakvarter i København.

Aftalen omfatter byggeretten til 130.000 kvadratmeter boliger, 100.000 kvadratmeter kontorejendomme inklusive etablering af parkeringspladser, daginstitution og butikker, hvor vi ejer 33 procent og SamPension 67 procent.

I alt sælger konsortiet fire boligejendomme i to separate salg.

Salgsprisen ligger i alt på 2,1 milliard kroner, hvilket giver AkademikerPension et flot trecifret millionbeløb i udbytte.

”Vi blev en del af projektet, fordi vi anså det for at være en god investering. Men også fordi vi ønskede at tage del i en bæredygtig udvikling af et nyt område af København. Og det er enormt tilfredsstillende for os, at vi lykkedes med begge dele”, siger vores administrerende direktør, Jens Munch Holst.

Bellakvarter går forrest inden for bæredygtig byudvikling og har som det første bykvarter i Danmark fået midtvejscertificeringen DGNB Guld. 50 procent af bydelen er allerede færdiggjort.

Sådan stemte I til generalforsamlingen

Modsvar til kritisk indlæg i Berlingske

Indlægget fra avisens erhvervsredaktør er desværre fyldt med faktuelle fejl.

Mærsk skib

Vi beder (igen) Mærsk om mere åbenhed

Ligesom sidste år beder vi selskabet om at øge transparensen omkring arbejdet med menneskerettigheder.