Den 1. november fik 65.000 medlemmer adgang til vores nye sundhedsordning.

Ordningen indeholder adgang til online lægehjælp, fysioterapi, kiropraktik, ergoterapi og diagnosticering samt psykologhjælp, misbrugerrådgivning-/ behandling og mange andre sundhedstilbud.

Til at begynde med er det 65.000 medlemmer, der indbetaler til pension, som får ordningen.

Årsagen til, at alle som udgangspunkt har fået ordningen, er en medlemsundersøgelse, der viser, at et overvældende flertal af vores medlemmer ønsker sig en sundhedsordning.

Så for at få den absolut laveste pris, gælder ordningen som udgangspunkt for alle. Det betyder, at prisen er kommet ned på kun 77 kroner pr. måned, hvilket er en af de absolut laveste priser på markedet for sådan et produkt.

Vi orienterer løbende

Det er endnu ikke alle medlemmer, der er blevet informeret om sundhedsordningen. Vi ønsker nemlig at kunne hjælpe alle bedst muligt med svar på eventuelle spørgsmål. Derfor informerer vi i bundter. Så har du endnu ikke modtaget et brev, vil det ske snarest.

Vi har i øvrigt gjort det meget let at afmelde sundhedsordningen. Så ønsker du ikke at have adgang til de mange sundhedstilbud, skal du blot afmelde dig på din personlige side.

Og afmelder du dig i forbindelse med modtagelsen af dit informationsbrev, kommer du naturligvis ikke til at betale noget som helst – heller ikke for den første måned.

Hvis du er i tvivl, om du har fået Ansvarlig Sundhedsordning, kan du se det ved at logge ind på din personlige side.

AkademikerPension asks Toyota Motor to improve its climate lobbying trans-parency with shareholder proposal

AkademikerPension has, via Kapitalforeningen MP Invest, submitted a shareholder proposal to Toyota Motor Corporation, for the annual general meeting on June 18, 2024.

Webinar for nye Alfa-medlemmer: Se det her

Hvad består en pensionsordning egentlig af? Og hvordan indstiller du bedst din ordning? Alt det får du svar på her.