Nu har du som medlem af AkademikerPension en enestående mulighed for at blive medlem af bestyrelsen og dermed få ansvar for 147.000 medlemmer og en pengetank på 140 milliarder kroner.

Der er valg til to pladser i bestyrelsen, og fra i dag kan du stille op.

Som medlem af bestyrelsen får du sammen med de andre medlemmer ansvar for den overordnede strategi, vores investeringer og måske vigtigst af alt: At medlemmerne har en god og tryg pensionsordning.

Skal vi være grønnere?

Her er et par eksempler på emner, som bestyrelsen skal tage stilling til:

AkademikerPension ønsker at være en grøn og klimavenlig pensionskasse. Men går det stærkt eller skal vi trykke speederen i bund, når det kommer til grønne investeringer? Det får du som bestyrelsesmedlem ansvar for at beslutte.

AkademikerPension ønsker også at være en ansvarlig pensionskasse, der respekterer menneskerettighederne. Det betyder, at pensionskassen i dag har ekskluderet 45 lande fra investeringsuniverset. Men er det for mange? Eller skal vi ekskludere endnu flere. Det får du som bestyrelsesmedlem ansvar for at beslutte.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik på nedenstående link og læs meget mere om bestyrelsesvalget, og hvilke krav du skal opfylde for at kunne melde dit kandidatur.

Klik her og gå til vores side om bestyrelsesvalget

Se også videoen med vores formand, Egon Kristensen, i videoen herunder.

Sådan stemte I til generalforsamlingen

Modsvar til kritisk indlæg i Berlingske

Indlægget fra avisens erhvervsredaktør er desværre fyldt med faktuelle fejl.

Mærsk skib

Vi beder (igen) Mærsk om mere åbenhed

Ligesom sidste år beder vi selskabet om at øge transparensen omkring arbejdet med menneskerettigheder.