Få afkast, skattefradrag og boost din pensionskonto på én og samme tid.

Er du træt af bankens negative renter, eller ønsker du at polstre din pensionskonto, kan du indbetale ekstra.

I 2021 kan du få et skattefradrag på op til 58.500 kroner, hvis du indbetaler dem til pension.

Din ekstra indbetaling yngler med vores årlige afkast og kan give dig og din familie ekstra tryghed, når du går på pension.

Det er også attraktivt, hvis du kan bruge den ekstra indbetaling til at komme under topskattegrænsen.


9 % fra 2010 til 2020
Du kan få glæde af et godt langsigtet afkast og lav en beskatning af din pension. Fra 2009 til 2019 har AkademikerPension haft et gennemsnitligt årligt afkast på ni procent før skat.

I 2021 har vi pr. 20. november et afkast på 10 procent før skat. Afkastet kan blive både højere og lavere i fremtiden. Derfor kan vi ikke give dig en garanti for et højt afkast, men vi opkræver ikke som bankerne en negativ rente på forhånd.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for rådgivning eller skal have hjælp til at indbetale ekstra, er du velkommen til at ringe til os på 39 150 150.

Indbetal senest 28. december

Vi anbefaler, at du indbetaler pengene senest tirsdag den 28. december, da pengene skal stå på AkademikerPensions konto senest torsdag den 30. december, som er sidste bankdag i 2021.

Du kan også indbetale ekstra til din livsvarige pension, men så skal du venligst kontakte en af vores pensionsrådgivere.

AkademikerPension til Microsoft: Hvor betaler I skat?

Endnu engang forsøger vi at få et af verdens største tech-selskaber til at være transparent omkring dets skatterapportering.

Billede af afkast grafer

Flotte historiske afkast netop offentliggjort

Tallene viser med al tydelighed, at vores medlemmer de sidste 10 år har fået nogle af branchens bedste afkast. Men vi hviler ikke på laurbærrene, og et svagt 2022 har vist, at der er behov for en ny tilgang.

Slides fra webinar om vores nye produkt Alfa

Her kan du se slides fra webinaret tirsdag den 28. november.