A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Husk, at du som altid har mulighed for at polstre din pensionsopsparing ved at indbetale ekstra.

I år kan du få skattefradrag på op til 59.200 kroner, hvis du indbetaler dem til ratepension.

Et oplagt spørgsmål er, om det i et år med negativt afkast kan betale sig at indbetale ekstra? Det kan det med al sandsynlighed, da pension er en langsigtet opsparing, og da afkastet på pensionsopsparingen historisk set har givet gennemsnitligt større afkast end renterne i banken.

Ydermere kan det være attraktivt at indbetale ekstra, hvis du kan bruge ekstraindbetalingen til at komme under topskattegrænsen.

Husk at pengene skal være på vores konto senest fredag den 30. december. Derfor opfordrer vi dig til at overføre pengene senest onsdag den 28. december.

Du kan læse meget mere og selv klare indbetalin­gen på https://www.akademikerpension.dk/indbetal  

Med i to nye initiativer: AkademikerPension styrker fokus på biodiversitet

Formålet er at få virksomheder til at bremse de negative indvirkninger på natur og biodiversitet.

Stil op til bestyrelsen

Fra 20. september til og med 1. november kl. 12.00 kan du stille op til AkademikerPensions bestyrelse. Vi har tre pladser, som skal besættes for en fireårig periode.

Billede af vindmøller

Vi bliver kritiseret i misvisende CO2-sammenligning.

Ny sammenligning giver desværre et forkert billede af vores klimaindsats.