Genvalg af formandskab og to nye medlemmer. Det er status efter bestyrelsens konstituering tirsdag den 2. januar.

Janne Gleerup fortsætter som forkvinde, mens Tobias Bornakke blev genvalgt som næstformand.

”Ligesom for to år siden er jeg enormt stolt over den tillid, som de andre bestyrelsesmedlemmer har vist Tobias og mig. AkademikerPension står et godt og spændende sted, hvor vi er i gang med at udrulle vores nye pensionsprodukt, Alfa, og vores nye ansvarlige sundhedsordning. Alfa giver medlemmerne livscyklus og mange flere valgmuligheder omkring risiko og forsikringer, mens sundhedsordningen giver mulighed for en lang række fysiske og psykiske behandlinger”, siger Janne Gleerup og fortsætter:

”Samtidig har vi fået to nye bestyrelsesmedlemmer, som jeg glæder mig til at lære rigtigt at kende. I bestyrelsen har vi en god samarbejdskultur, hvor jeg ser alle vores forskelligheder som en kæmpe styrke”, slutter hun.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Pia Risør Bjerre og Pernille Wahlgren, som blev valgt ind ved bestyrelsesvalget, der sluttede 12. december. Ved valget blev Per Clausen genvalgt som bestyrelsesmedlem.

Janne Gleerup og Tobias Bornakke

Den nye bestyrelse

Den nye bestyrelse, som har konstitueret sig 2. januar 2024, ser dermed sådan ud:

Janne Gleerup, forkvinde
Tobias Bornakke, næstformand
Pia Risør Bjerre
Joël C. Boukris
Per Clausen
Henrik Priergaard Nielsen
Peter Hall
Henrik Klitmøller Rasmussen
Lisbeth Torfig
Pernille Wahlgren

Guldmedalje

Flot anerkendelse: Guld til AkademikerPension

Vi er en af blot tre pensionskasser globalt, der bliver fremhævet som ”guldvinder” med hensyn til at handle i overensstemmelse med vores klimapolitikker.

Grønt stålværk

AkademikerPension med i milliardinvestering i udvikling af grønt stål

Sammen med tre andre danske pensionsselskaber skyder vi over to milliarder kroner i virksomheden H2 Green Steel, der er i færd med at opføre verdens første grønne stålværk i stor skala i Nordsverige.

Opdatering om selskaber forbundet med israelske bosættelser