AkademikerPension blev i dag hyldet for vores seneste rapport om ansvarlige investeringer. Diplomet blev tildelt af FN's Global Compact Network i Danmark og FSR - danske revisorer, som en gang om året fremhæver årets bedste rapporter om bæredygtighed i små og mellemstore virksomheder.

Vi er glade for at være med på listen over de bedste, og årets rapport viser, hvordan AkademikerPension er med til at gøre en markant forskel, for eksempel ved at stille aktionærforslag om klima og skattetransparens på selskabers generalforsamlinger og ved at være en kritisk røst i medierne, når selskaber agerer uansvarligt.

Fremhævet for transparens og ærlighed

AkademikerPensions direktør, Jens Munch Holst, modtog prisen og deltog også i en spændende paneldebat til årets SMV COP: 

"Vores rapport dokumenterer, at vi tager samfundsansvar og giver omverdenen et indblik i vores aktive indsats, dilemmaer og konkrete resultater. Som medlemsejet pensionskasse er det ekstra vigtigt at være transparente og fortælle åbent og ærligt om, hvordan vi gør en forskel, og hvor der er plads til forbedring".

Fik du ikke læst rapporten?

Så grib chanchen her og få indsigt i vores målsætninger, resultater og dilemmaer.

Sådan stemte I til generalforsamlingen

Modsvar til kritisk indlæg i Berlingske

Indlægget fra avisens erhvervsredaktør er desværre fyldt med faktuelle fejl.

Mærsk skib

Vi beder (igen) Mærsk om mere åbenhed

Ligesom sidste år beder vi selskabet om at øge transparensen omkring arbejdet med menneskerettigheder.