A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Medlemsmagasinet Apropos lander i din postkasse i weekenden. 

I det nye nummer kan du blandt andet læse om:

  • Det nye formandskab og deres visioner for pensionskassen.
  • Gry Jexen, der står bag bestselleren "Kvinde kend din historie – spejl dig i fortiden", hvor hun har samlet 50 vigtige danske kvindeskikkelser fra de seneste 500 år.
  • Vores frasalg af fossile obligationer for 2 milliarder kroner.
  • Årets generalforsamling.
I januar fik AkademikerPension en ny forkvinde og næstformand. Læs om deres visioner for pensionskassen i det nye Apropos.

Læs magasinet online her

Kan du ikke vente på den fysiske udgave af Apropos?

AkademikerPension til Facebook: Stram op!

Vi støtter 11 ud af 12 aktionærforslag til internetgigantens generalforsamling.

Krads kritik af verdens største bilproducenter

Lige nu står mange af selskaberne på den forkerte side af historien, når det kommer til den grønne omstilling, siger vores investeringschef.

Tog - arkivbillede

Klimavenlige tog for en milliard kroner

Sammen med investeringsfællesskabet, AIP, skyder vi en milliard kroner i elektriske tog på en af Storbritanniens travleste jernbanestrækninger.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.