Vi har vundet (endnu) en ESG-pris 🥇

For i aftes vandt vi Finansforeningens ESG-pris for vores vedholdende dialog med Volkswagen.

”Jeg er simpelthen så pavestolt over mit hold, som hver dag arbejder benhårdt med vores ansvarlighed. I tilfældet med Volkswagen har de med en kæmpe holdindsats formået at fastholde et pres på en af verdens største bilfabrikanter for at få selskabets ledelse til at ændre klimaretning”, siger vores investeringsdirektør, Anders Schelde.

Prisen, som er sponseret af Dansif blev overrakt på Finansforeningens nytårsmiddag i aftes. Her lød begrundelsen blandt andet:

”AkademikerPension har i deres insisterende dialog med Volkswagen taget det aktive ejerskab til et nyt niveau. De er et forbillede for den danske pensionssektor, og de er et godt eksempel på, hvordan pensionssektoren kan bruge deres økonomiske muskler til at gøre en forskel for de danske pensionsopsparere.”

Læs meget mere om vores Volkswagen-dialog, som er endt med, at vi sammen med en række andre pensionsselskaber har sagsøgt selskabet: https://akademikerpension.dk/maanedsmail/vi-sagsoeger-volkswagen/ 

ESG-pris, Anna, Troels
På billedet: Jurist i ESG-afdelingen, Anna Riis Kaagaard, og ESG-chef, Troels Børrild.

AkademikerPension til Microsoft: Hvor betaler I skat?

Endnu engang forsøger vi at få et af verdens største tech-selskaber til at være transparent omkring dets skatterapportering.

Billede af afkast grafer

Flotte historiske afkast netop offentliggjort

Tallene viser med al tydelighed, at vores medlemmer de sidste 10 år har fået nogle af branchens bedste afkast. Men vi hviler ikke på laurbærrene, og et svagt 2022 har vist, at der er behov for en ny tilgang.

Slides fra webinar om vores nye produkt Alfa

Her kan du se slides fra webinaret tirsdag den 28. november.