Kom godt i gang med din nye pensionsordning

Velkommen til AkademikerPension.

Vi håber, at du som medlem kommer godt fra start hos os, uanset om du er ny på jobmarkedet eller har indbetalt til pension før.

Derfor har vi samlet nogle vigtige punkter her på siden, som du kan kigge nærmere på.

Undgå at gå glip af rådgivning og vigtige nyheder – giv os din mailadresse 

Vi opfordrer dig til med det samme at logge ind på din personlige side og indtaste din mailadresse og andre kontaktoplysninger. Ellers risikerer du at gå glip af vigtig information, som kan have stor betydning for din pensionsordning.

Du indtaster din e-mail på din personlige side.

Lær din pensionsordning at kende

Som nyt medlem i AkademikerPension har du fået vores pensionsordning Alfa.

Din nye pensionsordning indeholder både en opsparing og forsikringer, som du løbende kan tilpasse til netop der, hvor du er i livet. 

Vi anbefaler, at du ser videoen herunder med vores pensionsrådgiver Kristian Nørgaard.

På under tre minutter guider han dig sikkert igennem din personlige side. Det er her, du har overblik over og tilpasser din ordning.

Sådan tilpasser du dine forsikringer

Når du sparer op til pension, har du flere muligheder for at tilpasse, hvordan du gør det. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige opsparingsformer, og hvilken risiko du ønsker, at vi investerer dine penge ud fra.

Med forsikringerne i din pensionsordning er du og dine nærmeste som standard godt dækket ind, hvis du bliver syg, får nedsat din erhvervsevne eller dør, inden du går på pension. Passer standarddækningerne ikke til din livssituation, kan du altid vælge en højere eller lavere dækning.

Fordele ved at samle din pension

Som nyt medlem vil du muligvis allerede have en pensionsordning stående i et andet selskab eller i din bank. Vi anbefaler, at du samler alle dine pensioner i AkademikerPension.

På den måde sparer du administrationsomkostninger og får et bedre overblik over din samlede pension. Vigtigst af alt får du på sigt også en større pensionsopsparing ud af at samle dine pensioner.

Forebyg gener med din sundhedsordning

Som en del af din pensionsordning har du højst sandsynligt fået adgang til Ansvarlig Sundhedsordning, hvor du blandt andet kan få behandlinger hos psykologer, fysioterapeuter og kiropraktorer.

Ordningen har fokus på at give dig de bedste forudsætninger for et sundt og godt liv ved at forebygge fysiske eller psykiske gener.

Se og sammenlign dit afkast

De penge, du hver måned sætter ind på din pensionsopsparing, investerer vi for dig, så du får det bedst mulige afkast frem til den dag, du skal bruge den.

Du kan se dit aktuelle for i år på din personlige side. Vil du se og sammenligne afkastet for alle vores pensionsordninger, kan du gøre det på vores side om afkast.

Søg rådgivning når du er i tvivl

Der er mange overvejelser forbundet med en pensionsordning. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores rådgivere.