Gør din pension endnu grønnere

Du skal have mulighed for selv at tilpasse din pensionsordning til dig og dine ønsker. Derfor har vi udviklet Grønt Boost til dig, der gerne vil sætte endnu mere skub i den grønne omstilling.

Som medlem i AkademikerPension bidrager dine pensionskroner allerede til, at vi i fællesskab kan flytte noget, fordi vi har øremærket en del af formuen til grønne investeringer. Men med Grønt Boost kan du investere endnu mere af din opsparing i selskaber, der bidrager til at modvirke klimaforandringer eller til et renere miljø.

Når du tilvælger Grønt Boost, investerer vi yderligere 10 procent af din opsparing i selskaber, der skubber til den grønne omstilling, og det sker stadig med afsæt i sunde investeringsmæssige principper og fokus på risikospredning.

Med Grønt Boost får du:

  • mulighed for at gøre din pensionsopsparing endnu grønnere.
  • yderligere 10 procent af din opsparing investeret i selskaber, der bidrager til at modvirke klimaforandringer eller til et renere miljø.
  • flere grønne investeringer, der har afsæt i sunde investeringsmæssige principper.

Her på siden har vi samlet alt, du behøver vide om Grønt Boost. Du kan få et overblik over, hvad du kommer til at investere i og læse en række spørgsmål og svar om tilvalget.

Bemærk: Du kan kun tilvælge Grønt Boost, hvis du har pensionsproduktet Alfa.

Boost din opsparing i dag

Få en endnu grønnere opsparing ved at logge ind på din personlige side.

Her kan du tilvælge Grønt Boost.

Billede af solcellepark

Hvad investeres mine penge i med Grønt Boost?

Investeringerne i Grønt Boost kan være i virksomheder, der er aktive inden for et eller flere af nedenstående områder.

x

x

x

x

x

Billede af tidsel ved strand

Hvordan investeres min opsparing med Grønt Boost?

Her skriver vi noget om, hvordan dine investeringer og din risiko ser ud, med og uden Grønt Boost. Vi viser illustrationen af risikoprofilen Mellem som eksempel.

Billede af roser foran vindmølle

Mere information om Grønt Boost

Herunder finder du en række spørgsmål og svar omkring Grønt Boost. Hvis du ikke finder det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål og svar