Samtidig bliver AkademikerPension vurderet som et af landets mest troværdige blandt 10 danske pensionsselskaber.

Når et udsnit af befolkningen skal vurdere, hvilket pensionsselskab der har den bedste klimaindsats, peger et flertal på os i AkademikerPension.

Det viser Voxmeters halvårlige Greencheck-måling for 1. halvår 2023.

Helt konkret scorer vi højst på spørgsmålet om hvilket pensionsselskab, der gør noget positivt for klimaet og nederst på spørgsmålet om hvilket selskab, der gør noget negativt for klimaet. Tilsammen giver det en førsteplads i imagemålingen over pensionsselskabers klimaindsats.

”Det er jeg naturligvis stolt over. I AkademikerPension ønsker vi, at afkast og ansvarlighed skal gå hånd i hånd, og en måling som denne er med til at bekræfte mig i, at vi har den rette kurs”, fortæller vores administrerende direktør, Jens Munch Holst.

Mest troværdige selskab

Udover en førsteplads på klimaindsatsen får AkademikerPension en andenplads på spørgsmålet om det mest troværdige danske pensionsselskab. Også det vækker glæde hos Jens Munch Holst.

”Vi har transparens som en grundpille i vores forretning. Vi forlanger utroligt meget af de selskaber, vi investerer i, og derfor skal vi også selv leve op til vores egne skrappe krav om ordentlighed og gennemsigtighed. Og målingen her viser, at andre også synes, at det er tilfældet”.

Halvårsafkast på 9,3 procent: Tech-giganter i front

Globale aktier og især selskaber som Nvidia, Microsoft og Apple har haft seks forrygende aktiemåneder.

Tredje tur med Toyota: Tale og en tur i japansk tv

Den japanske bilgigant mærker på den hårde måde, at aktivt ejerskab er en langvarig proces.