A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Tidligere lå der postterminal, busterminal og godsbanegård. Men snart bliver et af Vejles centrale områder forvandlet til en ny bydel ved navn Gammelhavn bestående af boliger, erhvervsmål og en stor park.

Bag første etape står AkademikerPension i samarbejde med NPV, som sammen opfører tre boligkarréer med et samlet areal på 16.000 kvm fordelt på 63 ejerboliger, 100 lejeboliger samt 5 butiks-/F&B-lejemål.

”I vores nye ejendomsstrategi ønsker vi flere boligejendomme, og gerne som udviklingsprojekter, der samtidig ligger i vækstområder udenfor Aarhus og København. Og dette projekt er med sin centrale beliggenhed i Vejle derfor i tråd med vores ejendomsstrategi”, fortæller ejendomschef i AkademikerPension, Søren Møller-Larsson.

Boliger, restauranter, cafeer og p-hus

Første etape omfatter tillige etableringen af den del af Gammelhavns nye, offentlige bypark, som afgrænses af de tre boligkarreer, hvilket udgør 4.000 kvm af byparkens samlede areal på 9.000 kvm.

Når hele Gammelhavn er færdigbygget, vil Vejles nye bydel bestå af 46.500 kvm boliger, 2.000 kvm udvalgsvarebutikker, cafeer, restauranter, showroom og serviceerhverv, 8.700 kvm moderne og fleksible kontorer samt et 21.000 kvm p-hus med 700 parkeringspladser. Hertil kommer attraktive, grønne byrum i form af 9.000 kvm bypark.

AkademikerPension blev rådgivet af:

  • Bruun & Hjejle
  • Kuben Management
  • KPMG
  • Nordicals

 

Note: Aftalen med NPV er en betinget joint venture-aftale, som bliver endelig tiltrådt ved opnåelse af Endelig VVM-tilladelse, forventeligt inden for et par måneder.

Oversigt over Gammelhavn i Vejle - vi bygger en stor del af etape 1
Oversigt over Gammelhavn. Vi bygger en stor del af etape 1.
stemme nej

Ny stemmepolitik: Ringkjøbing Landbobank og Nordea mærker konsekvensen

Vi afviser ikke, at vi kommer til at stemme imod flere bestyrelsesformænd i den kommende tid.

Kære Carlsberg, Mærsk og FLSmidth: Dokumentér arbejdet med menneskerettighederne

Vi stiller aktionærforslag til de tre selskaber i de kommende uger.

ESG-pris, Anna, Troels

AkademikerPension vinder ESG-pris

AkademikerPension har i deres insisterende dialog med Volkswagen taget det aktive ejerskab til et nyt niveau, står der blandt andet i begrundelsen.