A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Også på tilfredshed blandt medlemmerne ligger vi i toppen.

AkademikerPension ligger nummer 1, når det kommer til bæredygtighed blandt landets 15 største pensionsselskaber.

Sådan lyder konklusionen på en analyse fortaget af analysefirmaet, EPSI Rating, der har spurgt 2.700 pensionskunder- og medlemmer.

 

"Vi kan altid blive bedre, og sådan en undersøgelse får os kun til at stile højere." Jens Munch Holst, direktør i AkademikerPension


Når det kommer til medlemmernes tilfredshed, opnår vi en 4. plads blandt de 15 selskaber.

"Jeg er simpelthen så stolt over, at vores medlemmer kvitterer med så fine bedømmelser, når jeg ved, hvor hårdt mine kolleger hver dag knokler på at levere en personlig og professionel rådgivning. Og samtidig er det skønt, at de adspurgte anerkender, hvor godt vi leverer, når det kommer til bæredygtighed", siger vores direktør, Jens Munch Holst, og fortsætter:

”Vi kan altid blive bedre, og sådan en undersøgelse får os kun til at stile højere. Men her og nu tillader vi os at være enormt tilfredse med undersøgelsens resultater”. 

Vi vil være Danmarks mest ansvarlige pensionskasse

I AkademikerPension har vi siden 2016 haft en ambition om, at vores investeringspolitik skal understøtte Paris-aftalens målsætning for global opvarmning. Et mål, der i dag hedder maksimalt 1,5 grader.