I AkademikerPension er det vigtigt for os, at alt omkring pension er så let som muligt. Derfor har vi gjort det nemt, hurtigt og gratis at sikre, at arven efter dig går til de rette.

Din egen død er sandsynligvis ikke det sjoveste emne at beskæftige sig med.

Men hvis du har sikret dig, at din arv går til de rette, kan det betyde større tryghed, mens du er i live.

Derfor har vi i AkademikerPension gjort det nemt, hurtigt og gratis at oprette et testamente.

På den måde sikrer du dig, at dine kære ikke havner i udmarvende arvestridigheder, når du ikke er her mere.

”Tryghed for vores medlemmer er en grundpille i AkademikerPension. Og der ikke meget, der kan give større utryghed end økonomisk usikkerhed ved dødsfald. Derfor har vi lavet denne løsning, så medlemmerne nemt kan sikre, at deres arv går til de rette”, siger vores administrerende direktør, Jens Munch Holst.

Testamente trumfer arveloven

Modsat arveloven tager et testamente højde for din egen, konkrete livssituation. Og har du ikke et testamente, er det arveloven, der gælder.

Eksempelvis har mange af vores medlemmer en ægtefælle-/samleverpension, fordi det er en del af deres standardforsikringer hos os. Det er godt, hvis du er gift.

Men har du en samlever og ingen børn, vil udbetalingen af ægtefælle-/samleverpension ikke blive udbetalt medmindre, du har et testamente. Derfor kan det i den situation være særligt relevant at lave et testamente.

"Tryghed for vores medlemmer er en grundpille i AkademikerPension. Og der er ikke meget, der kan give større utryghed end økonomisk usikkerhed ved dødsfald" Jens Much Holst, administrerende direktør i AkademikerPension

Nemt og gratis

Alt, hvad du skal gøre, er at klikke ind på vores testamente-side, hvor du på 10 minutter opretter testamentet.

Dernæst skal det underskrives – enten af en notar i den lokale byret eller som et vidnetestamente.

Klik dig ind på vores testamente-side og opret dit eget testamente. Her kan du også få svar på mange af de mest stillede spørgsmål.

Vi tilbyder ikke personlig rådgivning eller advokatbistand

I forbindelse med oprettelse af dit testamente, yder vi ikke rådgivning eller advokatbistand. Men bare rolig, vores løsning er meget enkel, da du blot skal svare på en række spørgsmål om din livssituation.

Opret dit testamente

Bliv klogere på, hvordan et testamente passer til netop din livssituation.