Du er inviteret med til to webinarer i efteråret 2023.

Hvert webinar varer 60 minutter. Du kan sende spørgsmål til os forud for webinaret, og du kan også stille spørgsmål undervejs, mens webinarer bliver afviklet.

På nuværende tidspunkt er det kun vores første webinar om det kommende bestyrelsesvalg, der er åbent for tilmelding. Tilmelding til det andet webinar om vores nye produktpakke Alfa og livscyklus følger senere.

Bestyrelsesvalg 3. oktober

Vores webinar den 3. oktober handler om, hvordan det er at være en del af bestyrelsen i AkademikerPension, og hvad det kræver for at stille op. Du kan læse mere om bestyrelsesvalget her.

Forkvinde for vores bestyrelse, Janne Gleerup, vil sammen med næstformand, Tobias Bornakke, fortælle om arbejdet i AkademikerPensions bestyrelse.

Vi håber, du har lyst til at lytte med og måske får lyst til at stille op til valget, der løber fra den 20. september til den 1. november 2023 kl. 12.00.

Oplægsholdere: Forkvinde for bestyrelsen Janne Gleerup og næstformand Tobias Bornakke

Ordstyrer: Jakob Lyders Tarpgaard

Tidspunkt: 3. oktober fra kl. 17.00-18.00

Alfa og livscyklus

Den 28. november kan du blive klogere på vores nye produktpakke, Alfa. Alfa består blandt andet af et livscyklusprodukt, hvor vi har tilpasset investeringsrisikoprofilen efter din alder.

Tænd for skærmen og mød vores medlemsdirektør og administrerende direktør, der blandt andet fortæller om tankerne bag og fordelene ved vores nye produktpakke.

Oplægsholdere: Investeringsdirektør Anders Schelde og medlemsdirektør Vibeke T. Aagaard   

Ordstyrer: Jakob Lyders Tarpgaard

Tidspunkt: 28. november fra kl. 17.00-18.00

Tilmeldingen åbner på et senere tidspunkt.