Vil du have ansvar for 150 milliarder, have indflydelse på de samlede grønne investeringer og sikre alle 148.000 medlemmer en god pension? Så kan du stadig nå at stille op til bestyrelsesvalg.

I år er der to ledige pladser, og du kan stille op indtil mandag den 1. november kl. 12.


Som medlem i bestyrelsen får du medansvar for at tage stilling til vigtige strategiske beslutninger:

  • AkademikerPension ønsker at være en grøn og klimavenlig pensionskasse. Men går det for stærkt, eller skal vi trykke speederen i bund, når det kommer til grønne investeringer? Det får du som bestyrelsesmedlem medansvar for at beslutte.

  • AkademikerPension ønsker også at være en ansvarlig pensionskasse, der respekterer menneskerettighederne. Det betyder, at pensionskassen i dag har ekskluderet 45 lande fra investeringsuniverset. Men er det for mange? Eller skal vi ekskludere endnu flere. Det får du som bestyrelsesmedlem medansvar for at beslutte.

Stil op som kandidat

Har du lyst til at stille op, så klik og læs meget mere om bestyrelsesvalget, og hvilke krav du skal opfylde for at kunne melde dit kandidatur. Der er deadline den 1. november kl. 12.

Marie er gået tidligt på pension

"Jeg kunne godt have fortsat mit arbejde et par år endnu, men jeg tænkte, at jeg ville gå, mens jeg rent faktisk kan gå", siger Marie Brask.

Billede af solceller

Vi skyder milliarder i grønt samarbejde

AkademikerPension har investeret 2,5 milliarder kroner i klima- og infrastrukturfonden, AIP, i samarbejde med PKA og PenSam.