29-årige Nicki Andersen skænkede ikke pension en tanke. Men datteren Maggie fik ham på andre tanker.  

”Pension var bare noget, der kørte automatisk gennem mit arbejde. Jeg havde ikke rigtig nogen idé om, at jeg kunne tilpasse mine forsikringer, så de passer til mit liv. Jeg vidste heller ikke, om jeg havde sparet nok op”, siger Nicki, der arbejder som gymnasielærer i Hillerød.

Nickis forhold til pension ændrede sig markant, da han i januar 2021 blev far til Maggie. Han begyndte at tænke over, hvordan hans lille familie ville klare sig rent økonomisk, hvis der skulle ske ham noget. Til sidst fyldte det så meget, at kæresten opfordrede ham til at tage kontakt til en pensionsrådgiver.

Fra usikkerhed til tryghed
I starten af maj ringede Nicki til en af vores rådgivere, og her fik han hjælp til at forstå sin samlever- og børnepension.

”Det viste sig, at samleverpensionen var maksimeret, men det var børnepensionen ikke. Det fik jeg rettet op på, og nu ved jeg, hvor meget jeg får lagt til side til min kæreste og min datter”, fortæller Nicki, der er lettet over, at hans lille familie nu er godt sikret, hvis han kommer ud for en ulykke eller dør.

Vil tage kontakt igen, hvis livet ændrer sig
Under samtalen med rådgiveren fik Nicki også spurgt ind til sine muligheder, hvis han skulle blive ledig. Nicki arbejder som årsvikar, og fremtiden er derfor lidt usikker i forhold til hans jobsituation. Han finder ud af, at hans forsikringer dækker op til år under ledighed, og det er han rigtig glad for at få at vide.

”Jeg fik svar på alle mine spørgsmål med det samme, og rådgivningen tog faktisk ikke mere end 10 minutter. Jeg vil klart sørge for at ringe ind igen, hvis der sker et eller andet nyt i mit liv, og jeg har brug for at ændre mine pensionsforhold”.

Ved du, om du har sikret din familie?

Vi har gjort det let for dig at tilpasse dine forsikringer, så de passer til netop dig.

I vores selvbetjeningsunivers får du hurtigt overblik over dine nuværende forsikringer og bliver guidet frem til den bedste løsning til dig.

Billede af industri

AkademikerPension vrider armen om på bilgigant

Toyota har lyttet til os og lovet at være en medspiller fremfor en modspiller.

Billede af gule blomster foran fabrik

45 lande er nu ekskluderet

Som aktiv ejer er vores fokus på målrettet analyse og dialog med forbedring som formål, frem for eksklusion.