A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Når vi rådgiver dig, er det med dig og hele din livssituation i fokus.

Vi hjælper dig med at få mest mulig ud af din pension. Lige fra du får dit første job, til du går på pension. Og vi hjælper også med at sikre din familie rent økonomisk, hvis der skulle ske dig noget.

Kort sagt er vores omdrejningspunkt at tilbyde dig og vores øvrige 160.000 medlemmer økonomisk tryghed hele livet.

Tre gode pensionsråd til dig på arbejdsmarkedet

Vores medlemsdirektør, Vibeke Aagaard, har gennem sin karriere delt mange pensionstips.

Herunder har hun samlet de vigtigste, som du kan overveje i forhold til, hvor du er i livet:

Vibekes tre bedste pensionstips

  1. Du er ny på arbejdsmarkedet

    Det er en god idé at logge på selvbetjeningen for at få et overblik over dine forsikringer og tjekke, om de passer til netop dit liv. Hvis du synes, det er svært at vurdere, sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig ved telefonen.

  2. Du er midt i livet

    Du bør tjekke, om du sparer nok op. På vores selvbetjening kan du se, hvad du kan forvente at få udbetalt. Det kan du så sammenligne med din løn – og på den måde kan du danne dig et overblik over, om du synes, at beløbet er nok. Synes du, det ikke er nok, bør du overveje at spare mere op. Det kan være en god idé at snakke med en rådgiver, hvis du bliver i tvivl.

  3. Du nærmer dig pensionsalderen

    Hvis du er der i livet, hvor du begynder at tænke på, hvad der skal ske, når du ikke længere skal fylde store dele af livet med arbejde, så har vi forskellige tilbud til dig, som du kan gøre brug af. Du kan for eksempel booke et planlægningsmøde med en af vores rådgivere, hvor I sammen skaber et overblik over din økonomi, når der ikke længere går løn ind på kontoen.

Uanset, hvor du end er i livet, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig.

"Mange synes, at pension er et svært emne, og derfor er vi her netop for at hjælpe dig" Vibeke Aagaard, medlemsdirektør i AkademikerPension

Vi rådgiver på din måde

I AkademikerPension er rådgivning altid gratis og sker sammen med dygtige rådgivere - uanset om det foregår virtuelt eller til et fysisk møde.

Det vigtigste for os er, at vi kan rådgive dig, hvor det passer dig bedst.

”Mange synes, at pension er et svært emne, og derfor er vi her netop for at hjælpe dig. Du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din pension eller dine forsikringer”, siger Vibeke Aagaard.

Sådan kommer du i kontakt med en rådgiver

I AkademikerPension er rådgivning altid gratis.

Har du brug for hjælp eller et godt råd, så send en mail til vores rådgivere på medlem@akademikerpension.dk eller ring på telefonnummer 39 150 150.

Åbningstiderne er:

Mandag – onsdag: 9.00-16.00

Torsdag: 9.00-18.00

Fredag: 9.00-15.00

Du kan også bruge kontaktformularen på vores hjemmeside for at få fat på en rådgiver.

Få overblik over din pension

I vores selvbetjeningsunivers kan du få et godt og hurtigt overblik over både din opsparing og de forsikringer, der er tilknyttet din pension.