Den dårlige nyhed er, at det ser ud til, at årets afkast ender med et stort minus. Men heldigvis er din pension godt rustet til modvind på finansmarkederne. 

Den gode nyhed er, at du snart får langt større valgfrihed, når det kommer til dine forsikringsdækninger og dine pensionsinvesteringer.

I 2023 introducerer vi nemlig en helt ny og forbedret produktpakke – blandt andet med bedre forsikringer og mulighed for at vælge mellem forskellige risikoprofiler

OBS: Der er desværre ikke flere pladser til fysisk fremmøde i Gentofte og Aarhus. Men du kan tilmelde dig til at følge informationsmødet den 2/11 online via en computer, tablet eller mobiltelefon. Brug linket "Tilmeld online" længere nede på siden.

Kom og hør mere
De to emner vil vi gerne fortælle dig meget mere om, og derfor inviterer vi til informationsmøder i Aarhus kl. 16.30 tirsdag den 1. november og i Gentofte kl. 19.30 onsdag den 2. november.

På møderne vil vores medlemschef, Vibeke Thinggaard Aagaard, fortælle og svare på spørgsmål om den nye produktpakke. Derudover vil vores investeringschef, Anders Schelde, fortælle om de finansielle markeder lige nu, og om hvordan det påvirker din pension.

Mødet i Aarhus bliver kun afholdt fysisk, mens du kan deltage fysisk eller online på mødet i Gentofte. På begge møder vil der være mulighed for at få besvaret spørgsmål.

Du tilmelder dig under det pågældende program herunder:

 

Program Gentofte den 2. november
Smakkedalen 8, 2820 Gentofte:

Der er desværre ikke flere pladser til fysisk fremmøde. Men du kan tilmelde dig til at følge det online via en computer, tablet eller mobiltelefon. Brug linket "Tilmeld online" længere nede på siden.

19.30 Velkomst​ og nyt fra pensionskassen
Ved forkvinde Janne Gleerup

19.45 Hvordan er din pension rustet til modvind?
Ved investeringschef Anders Schelde​

20.15 Pause
Vi serverer kaffe og kage

20.30 Ny og forbedret produktpakke i 2023
Ved chef for medlemsrådgivning & service, Vibeke Thinggaard Aagaard

21.30 Tak for i dag

 

Program Aarhus den 15. november
Aarhussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C:

Der er desværre ikke flere pladser til fysisk fremmøde. Men du kan tilmelde dig til at følge informationsmødet den 2/11 online via en computer, tablet eller mobiltelefon. Brug linket "Tilmeld online" længere nede på siden.

16.30 Velkomst​ og nyt fra pensionskassen
Ved næstformand Tobias Bornakke ​

16.45 Hvordan er din pension rustet til modvind?
Ved investeringschef Anders Schelde​

17.15 Pause
Vi serverer sandwich

17.30 Ny og forbedret produktpakke i 2023
Ved chef for medlemsrådgivning & service Vibeke Thinggaard Aagaard

18.30 Tak for i dag