I år skal du og de andre medlemmer blandt andet stemme om klima og våbeninvesteringer. Derfor håber Janne Gleerup, forkvinde i AkademikerPension, at du vil deltage i generalforsamlingen den 25. marts.

Du kan stadig nå at tilmelde dig årets generalforsamling

Sammen med næsten 160.000 andre medlemmer ejer du AkademikerPension. Det betyder, at du har masser af indflydelse på pensionskassens retning.

På generalforsamlingen er der mulighed for at høre om året, der er gået, og de planer vi har for det kommende år. Du har også mulighed for at stille spørgsmål og deltage i dagens debatter, uanset om du møder op fysisk eller ser med online.

For at kunne deltage i og stemme til generalforsamlingen skal du huske at tilmelde dig.

Hvis du ikke kan deltage hverken fysisk eller digitalt, har du stadig mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Det gør du ved at afgive en fuldmagt.

Alt det praktiske


Frist for tilmelding og afgivelse af fuldmagt

24. marts kl. 23.59. Tilmelding kan dog også ske ved fysisk fremmøde på dagen.

Adresse

Tivoli Hotel Congress Center
Arni Magnussons Gade 2-4
1577 København

Info om dagen

Generalforsamlingen begynder kl. 13.00 og varer cirka til kl. 17.00. Dørene åbner kl. 11.30, hvor der er mulighed for at få en sandwich og besøge vores informationsstande.

Som medlem har du mulighed for at indsende spørgsmål på forhånd til generalforsamlingen. Spørgsmål skal sendes til gf@akademikerpension.dk

Læs mere om årets generalforsamling her.