A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Hos AkademikerPension er det vigtigt for os at sikre, at du får et trygt liv. Derfor hjælper vi dig med at skræddersy din pension og dine forsikringer, så de passer til dine behov.

Vi rådgiver dig igennem hele livet og hjælper dig og din familie med at få mest mulig ud af din pension. Lige fra du får dit første job, til du går på pension.

Vi har altid hele din livssituation i fokus. Så uanset om du arbejder som funktionær, er selvstændig, eller ønsker at gå på deltid, står vi klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker til, hvordan du vil tilbringe livet som pensionist.

Livssituationer

Ansvarlige investeringer

AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for 150.000 akademikere. Du er som medlem altså også ejer og indgår i et stærkt medlemsdemokrati, hvor du kan stille op til bestyrelsesvalg hvert andet år og deltage på den årlige generalforsamling.

At du og de andre medlemmer sammen ejer AkademikerPension betyder blandt andet, at afkastet fra vores investeringer går direkte til dig og din pension, at du kun betaler kostprisen for dine forsikringer, og at din pensionsordning er skræddersyet til akademikere.

Fællesskabet gør også, at vi sammen kan minimere risikoen i vores investeringer, at vi kan prioritere ansvarlige investeringer i for eksempel grønne teknologier, og at vi kan presse selskaber til hurtigere at gennemføre en grøn omstilling. Uden at gå på kompromis med det langsigtede afkast, som sikrer dig en tryg alderdom.

Kontakt os

Hvis du ønsker at blive medlem eller blot at høre mere, kan du kontakte os på:

Telefon: +45 3915 0102
E-mail: medlem@akademikerpension.dk