A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Hos AkademikerPension får du en arbejdsmarkedspension, der typisk er knyttet til dit arbejde. Det vil sige, at dit ansættelsesforhold er afgørende for, om du er medlem hos os eller ej. Er du ansat på en overenskomst, indgår der en pensionsordning i den aftale.

Din pensionskasse afhænger af overenskomsten. Du kan eksempelvis være ansat i en virksomhed på én type overenskomst og være medlem af AkademikerPension, mens en kollega, som er ansat på en anden type overenskomst, er medlem af en anden pensionskasse. Det kaldes en overenskomstbaseret arbejdsmarkedspension.

Firmapension
Din arbejdsplads kan tegne en firmapension.
Læs mere

Selvstændig
Er du selvstændig kan du få en skræddersyet pension.
Læs mere

Kontakt os for mere information om pensionstyper
Telefon: +45 3915 0102 
E-mail: medlem@akademikerpension.dk

Få en firmapension

Din arbejdsplads kan vælge at indgå en aftale med AkademikerPension. Så varetager vi medarbejdernes pensionsordninger. Det kaldes en firmapension.
Med en firmapension kan hele virksomheden få samme ordning, og alle medarbejdere få samme unikke fordele.

Afkast og ansvarlighed går hånd i hånd

I AkademikerPension skal ansvarlighed forstås bredt, da vores samlede værditilbud både tager ansvar for den enkelte og for samfundet som helhed.

Du kan også læse om

Unikke medlemsfordele

AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse.

Det betyder blandt andet, at alt overskud tilhører medlemmerne.

Pension som selvstændig

Der bliver flere og flere selvstændige på det moderne arbejdsmarked.

AkademikerPension har en særlig løsning til denne gruppe.

Nyttig viden som tillidsrepræsentant

Som tillidsrepræsentant får du sikkert en del spørgsmål fra kolleger, der stiller spørgsmål om pension og forsikring. Her kan du råd og vejleding fra AkademikerPension.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.