A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Billede af Forsamling Bagfra

Generalforsamling 2021

Hvis myndighedernes retningslinjer tillader det, så bliver årets generalforsamling i 2021 afholdt både fysisk og digitalt lørdag den 20. marts kl. 13. Hvis vi må mødes fysisk, bliver det i Odense, men under alle omstændigheder vil vi være til stede online.

Temamøder om pension

AkademikerPension arrangerer løbende en række forskellige temamøder, hvor vi målretter indholdet til en specifik målgruppe og gør pension relevant for netop dem, der deltager.

Folkemødet på Bornholm

Det årlige folkemøde på Bornholm er en god lejlighed til debat og netværkeri med både medlemmer og meningsdannere.

Dialogmøder

AkademikerPension inviterer løbende medlemmer til dialogmøder, hvor der er rig mulighed for at høre om AkademikerPensions arbejde og stille spørgsmål.

Fællesmøder for seniorer

Der er meget, du skal tage stilling til, inden du går på pension. Derfor kan det være en god idé at deltage i et af vores fællesmøder, hvor en pensionsrådgiver fortæller om de generelle pensionsregler.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.