A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

AkademikerPension har de seneste år været igennem en rivende udvikling og har medlemmerne i centrum i alt, hvad vi gør. Vi er en uformel organisation, der har fokus på arbejdsglæde og samarbejde. Vi har altid tværfaglige projekter i gang og arbejder agilt med udvikling af de bedste løsninger til gavn for vores 148.000 medlemmer.

Vi søger en backend-udvikler til vores digitale udviklingsteam. Vi forventer, at du kommer med nogle års relevant erfaring. Du bliver en del af et team på ni dygtige medarbejdere, som arbejder på tværs i en organisation med ca. 120 medarbejdere. Vi stiller høje krav til hinanden, men lægger også stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at vi har et godt sammenhold.

Vi har mange spændende opgaver. Vi arbejder i øjeblikket på at omlægge vores selvbetjeningsløsninger til cloud i et nyt design. Det indebærer blandt andet, at:

 • vi er i fuld gang med at lægge vores infrastruktur i Azure Cloud.
 • vi har flyttet vores udviklingsmiljø til Azure DevOps.
 • vores ambition er at etablere Danmarks mest fleksible og billigste platform for at understøtte vores medlemmers behov og ønsker.
 • vi anvender teknologisk moderne og sikre kvalitetsløsninger.

Dine opgaver

 • Udvikle på vores backend, både selvstændigt og i samarbejde med teamet.
 • Kommunikere om forretningskrav og samarbejde med kollegaer i hele huset.

Din profil

 • Du har erfaring med udvikling i C# og .NET (Core er et plus).
 • Du har arbejdet med integrationer til andre systemer og databaser.
 • Du ser løsninger på problemstillinger, der ikke nødvendigvis kan løses med en søgning på Google.
 • Du har arbejdet med versionsstyring og Continuous Integration, ligesom agil tankegang er en selvfølge for dig.
 • Du synes, at kodning kan være kunst og elsker at optimere din kode.
 • Du elsker at snuse rundt i nye teknologier og prøver dem gerne af.
 • Du suger andres erfaring til dig og deler gerne ud af din egen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med koncepter som DevOps, Git, Micro Services, GraphQL, Azure, REST, Event-driven, OAuth, Continuous Integration/Continuous Delivery, mv, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Du vil indgå i et ungt og fleksibelt team, hvor du i stor grad har indflydelse på dine daglige opgaver og de teknologier, du arbejder med.

Du bliver en del af en ambitiøs organisation med konstant fokus på udvikling – både af vores forretning og dig som medarbejder.

Løn fastsættes efter kvalifikationer. Vi har flere attraktive medarbejdertilbud såsom frokostordning, massage og personaleklub med sports- og fritidsarrangementer.

Ansøgningsfrist og samtaler
Hvis du har lyst til at blive en del af vores team, skal du sende din ansøgning og CV via akademikerpension.dk/job. Du er også velkommen til at kontakte chef for digital udvikling Peter Høgdal på ph@akademikerpension.dk eller mobil 21 72 16 98 for yderligere information.

Kort om AkademikerPension
AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for 148.000 akademikere. Medlemmerne får pension og forsikringer til kostpris. Vores vision er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag. Derfor understøtter vores investeringspolitik Paris-aftalen om maksimalt to graders global opvarmning, og vi har solgt vores aktier i olie, kul og tjæresand. Fra 2009 til 2020 har AkademikerPension fået et afkast på 8,9 procent i gennemsnit pr. år. Det er blandt de bedste afkast i pensionsbranchen. AkademikerPension værdsætter diversitet og opfordrer alle, der matcher jobbeskrivelsen, til at søge uagtet køn, alder, nationalitet, etnicitet eller andet.

Du kan læse, hvordan vi behandler dine persondata på akademikerpension.dk/privatlivspolitik

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og CV, så ser vi, om du måske er vores nye kollega.

Vi siger til, når noget er vigtigt

Hvis du giver os din e-mail, så sørger vi for, at du altid er orienteret omkring dine muligheder i forhold til din pension, når det er relevant for dig.