A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Læser du til aktuar, og vil du med på vores rejse mod en mere digital pensionskasse? Er du udadvendt, og kan du begå dig på tværs af fagområder? Så er det måske dig, vi søger.

Antallet af medlemmer stiger hos AkademikerPension, og det samme gør deres tilfredshed med pensionskassen. Ambitionerne rækker videre, og vi er i fuld gang med at indfri vores ambitiøse strategi, hvor vi har medlemmerne i centrum for alt, hvad vi gør.


Dine opgaver

Som aktuarstuderende bliver du en del af hverdagen i Aktuariatet og vores Medlemsrådgivning, hvor vi løser mange opgaver. Aktuariatets størrelse gør, at alle er med inde over det meste, og et job hos os vil derfor være en ideel læreplads.

  • Du hjælper med at klæde medlemsafdelingens rådgivere godt på, når de er i dialog med vores medlemmer. Du bistår med at lave pensionsudbetalinger, ad hoc-udtræk og analyser til besvarelse af medlemshenvendelser  
  • Du kan også få en central rolle i udarbejdelsen af vores statistikker og bestandsanalyser 
  • Du bliver inddraget i forbindelse med test af vores nye kernesystem

Opgaverne giver dig en bred og dybdegående viden om jobbet som aktuar i et pensionsselskab, og et studiejob vil derfor være et godt supplement til det mere teoretiske indhold på dit studie.

Din profil

Du læser forsikringsmatematik og har lyst til at lære, hvordan du anvender teorien i praksis. Vi ser gerne, at du:

  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar – og er vant til at begå dig på en arbejdsplads
  • er grundig og systematisk
  • er fleksibel og har en positiv tilgang til både opgaver og kolleger
  • er udadvendt og trives i en rolle, hvor du formidler din viden til dine kolleger

Det kan du se frem til

Som vores nye kollega bliver du en del af Aktuariatet med otte engagerede og løsningsorienterede kolleger, hvor vi lægger vægt på kvalitet, høj faglighed og godt humør. Du vil også samarbejde tæt med vores medlemsrådgivning/pensionsrådgivere og desuden blive tilknyttet et team af studenter, der støtter og sparrer med hinanden.

Udover en attraktiv løn- og pensionsordning får du også en sundhedsforsikring, ulykkesforsikring og gruppelivsordning. Vi har også flere medarbejdergoder, for eksempel massageordning, fri parkering, DSB erhvervskort, personaleklub og diverse rabatordninger. Vi bor i hjertet af Gentofte – lige ved stationen.

Send din ansøgning hurtigst muligt

Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores team. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt – vi glæder os til at læse den. Har du spørgsmål til jobbet så kontakt Leder af procesoptimering Alexandra Ward på tlf. 3029 5813.

 

Om AkademikerPension
AkademikerPension er en medlemsejet pensionskasse for 150.000 akademikere. Vores vision er at skabe et højt afkast på et ansvarligt grundlag, og vi har i de senere år været en stærk stemme i den offentlige debat om ansvarlige og klimavenlige investeringer. Fra 2009 til 2021 har vores medlemmer fået et gennemsnitligt afkast på 9,1 procent om året. Det er blandt de bedste afkast i pensionsbranchen.

AkademikerPension opfordrer alle, der matcher jobbeskrivelsen til at søge uagtet køn, alder, nationalitet, etnicitet eller andet. Kønsbalance og lige muligheder er kerneværdier for os, og vi har fokus på at sammensætte det helt rigtige team, som i kraft af diversitet og faglige kompetencer kan løse opgaven.

Du kan læse, hvordan vi behandler dine persondata på akademikerpension.dk/privatlivspolitik.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og CV, så ser vi, om du måske er vores nye kollega.